• Într-un proces separat, ea vrea ca un acord de confidențialitate pe care l-a semnat cu fostul iubit să fie anulat.
  • Un reprezentant al lui Woods, în vârstă de 47 de ani, nu a comentat imediat.
  • Aceasta susține că a fost blocată în afara casei lor comune din Hobe Sound, Florida.

Un proces intentat de fosta iubită a lui Tiger Woods susține că acesta a păcălit-o să-și facă bagajele și să părăsească locuința pe care o împărțeau, înainte de a o lăsa afară. Avocații lui Erica Herman, care a început să se întâlnească cu jucătorul de golf în 2017, susțin că i se datorează 30 de milioane de dolari din cauza modului în care a fost brusc evacuată din casă.

Într-un proces separat, ea vrea ca un acord de confidențialitate (NDA) pe care l-a semnat cu fostul iubit să fie anulat.

Un reprezentant al lui Woods, în vârstă de 47 de ani, nu a comentat imediat. Despărțirea cuplului nu a fost anunțată în mod oficial. Ei nu au mai fost văzuți împreună în public de când au participat la turneul de tenis US Open din New York, în august anul trecut.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Herman, în vârstă de 38 de ani, a lucrat anterior la restaurantul din Florida al celui care a fost de 15 ori mare campion, The Woods Jupiter. Abia acum a ieșit la iveală un proces pe care ea l-a intentat în octombrie împotriva unui fond de proprietate deținut de Tiger Woods. Aceasta susține că a fost blocată în afara casei lor comune din Hobe Sound, Florida.

Mai exact, prin înșelăciune, agenți ai pârâtului au convins-o pe reclamantă să facă o valiză pentru o scurtă vacanță și, când a ajuns la aeroport, i-au spus că a fost încuiată în afara reședinței sale”, potrivit documentelor judiciare consultate de BBC.

Acțiunea în justiție spune că bunurile personale ale lui Herman au fost scoase din proprietate. De asemenea, ea spune că 40.000 de dolari din banii ei au fost deturnați”, adăugând că reprezentanții trustului au făcut apoi acuzații calomnioase și defăimătoare cu privire la modul în care a obținut banii”.

Documente juridice separate depuse luni de avocații fostei iubite, Herman, la o instanță din Martin County, Florida, în apropiere de locul în care cuplul a locuit împreună, contestă NDA-ul ei cu Tiger Woods.

Acțiunea civilă, analizată și de BBC News, susține că acordul lui Herman cu Woods este invalid și inaplicabil” din cauza legii Speak Out Act 2022″, care limitează aplicabilitatea NDA-urilor în cazurile de agresiune sexuală sau hărțuire.

Cu toate acestea, acțiunea ei în justiție nu detaliază nicio astfel de acuzație. Herman, spun avocații ei, nu este în prezent sigură ce alte informații despre propria viață poate discuta sau cu cine”. Avocatul ei, Benjamin Hodas, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea BBC.

Herman a fost văzută cu regularitate alături de Tiger Woods în ultimii șase ani, inclusiv în timp ce acesta se recupera după un grav accident de mașină care, s-a temut inițial, i-ar putea pune capăt carierei de jucător de golf.