• Sarah Harding a murit, la vârsta de 39 de ani, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului de sân.
  • În august 2020, Sarah a vorbit pentru prima dată de diagnosticul ei și le-a spus fanilor că luptă împotriva bolii, făcând săptămânal ședințe de chimioterapie.
  • Artista a lansat și o carte în care a povestit despre bătălia ei contra cancerului.

Sarah Harding, una dintre membrele trupei Girls Aloud, a murit, duminică, la vârsta de 39 de ani, scrie Daily Mail.

Mama artistei, Marie, a fost postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care a scris: „Cu o inimă profund îndurerată, astăzi împărtășesc cu voi vestea că frumoasa mea fiică, Sarah, a murit. Mulți dintre voi știți despre lupta lui Sarah cu cancerul, de la diagnostic până în ultima ei zi”, a scris mama solistei pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Sarah ar fi planificat o carieră solo, înainte de a primi diagnosticul de cancer și își perfecționase abilitățile de chitarist.

Într-o declarație pentru „The Sun”, o sursă apropiată artistei mărturisea: „Sarah era într-o călătorie pentru a se regăsi pe plan muzical și pentru a-și schimba brandul ca artist de blues, deoarece asta este pasiunea ei.

Toată noaptea cântă la chitară până îi sângerează degetele și urmărește videoclipuri ale interpreților ei preferați pentru a-și perfecționa stilul”

Sarah a dezvăluit recent că folosește ulei de canabis pentru a scăpa de durere, în paralel cu tratamentul pentru cancerul de sân.

Artista a lansat și o carte în care a povestit despre bătălia ei contra cancerului.