• North West în vârstă de 8 ani studiază la Sierra Canyon din Chatsworth.
  • Beyonce și Jay-Z cheltuiesc 33.000 de dolari pe an pentru Blu Ivy Carter.
  • Prințul George și prințesa Charlotte studiază la școala Thomas’s Battersea.

Îți place să privești viața celebrităților de la Holywood, conduc cele mai frumoase mașini, mânâncă în restaurantele cu stele Michelin și își cresc copiii într-o viață de lux.

Dar acești copii privilegiați merg în continuare la școală, iar părinții nu uită să le urmărească traiectoria educațională.

O să încep lista cu fata lui Tom Cruise și Katie Holmes, Suri Cruise în vârstă de 15 ani, studiază la scoala privată Avenues din Manhatan unde școlarizarea costă 56.000 de dolari pe an.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Kim Kardashian și Kanye West își duc fata North Westcare are de 8 ani, la școala prestigioasă Sierra Canyon din Chatsworth, California. Școlarizarea de la grădiniță până în clasa a VI-a costă în jur de 31.000 dolari pe an. Aici au studiat și Kendall și Kylie Jenner, Sean Coms și Dr Dre.

O mai avem pe Blu Ivy Carter, fata lui Beyonce și a lui Jay-Z, în vârstă de 9 ani. Ea studiază la centrul de educație timpurie West Holywood. Școlizarea de la grădiniță până la clasele a V-a este peste 33.000 de dolari pe ani. Acestă școală primește doar 6% din solicitanți în fiecare an.

Prințul George, împreună cu sora sa, prințesa Charlote, frecventează amândoi școala privată Thomas’s Battersea din Londra. Pentru a putea prinde un loc la această școală trebuie să îți inscrii copilul de nașterea lui. Fiecare an de școlarizare pentru copiii între 4-7 ani costă în jur de 9.000 de dolari, iar pentru cei până în 13 ani in jur de 10.000 dolari.

Madonna și-a trimis fata, Lourdes, la Liceul La Guardia din New York, o școală publică în care au absolvit Thimothee Chalamet și Nicki Minaj. Pamela Andreson i-a trimis pe cei doi băieții pe care îi are cu Tommy Lee Johnes, Brandon și Dylan, la o școală publică din Malibu.