• Untold anunță line up-ul ediției din acest an a festivalului.
  • Printre artiștii care vor veni anul acesta la Cluj se regăsesc Dimitri Vegas Like Mike, Martin Garrix și David Guetta.
  • Va fi și muzică live între 9 și 12 septembrie la Cluj, de la The Script, Parov Stelar și rapperul TYGA.

Avem primele nume de la Untold 2021. Și sunt nume mari. Cei de la Untold continuă buna tradiție și reușesc să-ți aducă din nou cei mai tari trei DJ din lume, conform clasamentului făcut de DJ Mag în 2020: Dimitri Vegas Like Mike, Martin Garrix și, chiar numărul 1 mondial, David Guetta.

Mai vin și alți DJ de top zece, printre care DJ Snake, Lost Frequencies, Above and Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig, dar și seturi de la DUB FX, Chase Status, Rudimental și Wilkinson, care par a fi abonați la festivalurile de la noi din țară.

Dar Untold nu e doar despre DJ, va fi și muzică live între 9 și 12 septembrie la Cluj, de la The Script, Parov Stelar și rapperul TYGA.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Încă se mai găsesc atât bilete de o zi, de la 69 de euro plus taxe, cât și abonamente, amulete cum le zic organizatorii, care deocamdată au preț redus – 159 de euro. Ai și niște pachete speciale, o amuletă VIP pentru 4 zile de festival te costă 400 de euro, și pachetele Combo, care includ și cazare, atât de greu de găsit în perioada festivalului la Cluj, pornesc de la 450 de euro și ajung până la 1350 de euro.