• UNTOLD ODISSEY este o croazieră exclusivistă în Marea Mediterană
  • Evenimentul se va desfăşura respectând toate recomandările OMS în contextul pandemic
  • Au fost deja anunţate şi datele pentru NEVERSEA şi UNTOLD 2021

Ai simţit magia, ai trăit intens emoţia şi spectacolul fascinant din arenă. I-ai văzut pe cei mai buni DJ din lume. Îţi spun un secret: anul viitor, magia UNTOLD continuă, cu un produs exclusivist.

UNTOLD Odyssey  este un festival organizat pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană. Vasul va străbate destinaţii de top de pe harta mondială a distracţiei – Roma, Ibiza şi Barcelona.

Edy Chereji, organizator UNTOLD: „E un proiect inedit în întreaga Europă, aş putea spune. Practic a apărut această idee din dorinţa noastră de a inova. Această croazieră este fără doar şi poate o soluţie foarte sigură pentru că există un număr limitat de persoane care pot urca la bord. Vorbim de un număr de 2500 de participanţi”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Toţi participanţii vor prezenta un test PCR negativ, dovada vaccinării, sau vor avea parte de o testare rapidă atunci când vor urca la bordul navei.

Line-up-ul va fi de excepţie, iar la bordul vasului vor fi prezenţi unii dintre cei mai mari DJ-i de pe glob. Trebuie să mai ştii că UNTOLD Odyssey se va desfăşura în perioada 9 – 13 iunie 2021.

În cele cinci zile de croazieră, cei aflati pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii şi experienţe memorabile.

Horia Szabo este unul dintre tinerii care a trăit magia UNTOLD şi este foarte entuziasmat de ideea că această experienţă va continua şi anul viitor.

Horia Szabo, participant UNTOLD: „E un festival care parcă te bagă într-o altă lume. Este un sentiment extraordinar, adică eu nu m-am aşteptat niciodată că se poate întâmpla aşa ceva în România şi uite că se poate. Cel mai special moment şi cred că am avut o oportunitate şi noroc, evivent, a fost să reuşesc să fac o poză cu Robbie Williams.

Veştile bune nu se opresc aici. Organizatorii au anunţat şi datele pentru Neversea şi Untold de anul viitor.

Edy Chereji, organizator UNTOLD: „Continuăm cu cea de-a patra ediţie a festivalului Neversea în perioada 8-11 iulie, iar cu UNTOLD cu cea de-a şasea ediţie vom fi prezenţi la Cluj în perioada 5-8 august.”

Artiştii care confirmaseră prezenţa la festivaluri anul acesta, vor performa în 2021, aşa că ai toate motivele să aştepţi cu entuziasm anul viitor.