• Untold a încheiat al șaselea capitol de distracție.
  • Peste 270.000 de oameni au fost la Untold în cele 4 zile de festival.
  • 75% dintre participanții la festival au fost vaccinați.

În această dimineață, Untold și-a încheiat cel de-al 6-lea capitol plin de magie. După 4 zile și 4 nopți de distracție, pasionații de muzică se pot acum odihni. Au fost 100 de ore de muzică live și 200 de artiști naționali și internaționali care au scris din nou istorie.

Reacția Alexiei, una dintre participante descris perfect atmosfera din ultima zi de Untold: „Super noapte, cea mai tare noapte.”

„M-am distrat enorm de mult” a spus Delia, o altă participantă la festival. De altfel, aceasta a spus că îi pare rău că festivalul s-a încheiat dar se bucură că va reveni la anul. „Abia aștept! Mă simt de parcă am revenit acasă”, a spus Delia pentru Aleph News.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Și în această noapte, mulțimea a dansat pe muzica mixată de cei mai buni Dj din lume. Afrojak și Alok nu au lăsat fanii să stea nici măcar o secundă, iar noaptea s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.

„Mă simt minunat, iubesc acest festival! Sunt din Costa Rica, din celălalt capăt al lumii și am venit aici pentru festival. Iubesc Clujul! Ma bucur enorm că am venit aici”, spune Diego, un participant străin.

Organizatorii au făcut eforturi uriașe ca să facă din Untold cel mai sigur festival și au reușit. Peste 75% dintre participanți au fost vaccinați.

Și Edy Chereji, director de comunicare Untold, a declarat pentru Aleph News: „Ne-am propus să facem cel mai sigur festival. Și eu cred că asta s-a și întâmplat. Statistica ne arată că 75% din cei care au venit aici au fost oameni vaccinați. Rezultatele sunt clare și anume că evenimentele se pot organiza în siguranță. Oamenii care vin aici, artiștii care au venit aici cu toții au declarat că se simt în siguranță și că a fost o experiență extraordinară pentru ei după aproape doi ani de pauză.“

Peste 270.000 de tineri au fost prezenți la festival, iar organizatorii promit că anul viitor, magia Untold va continua.