• „Totul este gata, totul este în cutie și gata să iasă, cred, la sfârșitul acestui an”, a declarat Bernie Taupin.
  • Taupin spune că nu intenționează să nu mai facă muzică împreună.
  • „Orice lucru care hrănește talentul, știi, primește urechea mea”, insistă Taupin.

Un album de cântece noi și „incredibil de personale” al lui Sir Elton John nu va fi ultimul album al cântărețului, potrivit partenerului său de lungă durată Bernie Taupin, scrie Sky News.

„Este un proiect destul de uimitor, foarte mișto… spune o mulțime de povești și este incredibil de personal, dar cu siguranță nu este ultimul.”

Se cunosc puține detalii despre ce pot aștepta fanii de la noua muzică a lui Sir Elton, dar legendarul textier spune că el crede că va fi lansată înainte de Crăciun

Recomandări

ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CINE OCUPĂ FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?

„Totul este gata, totul este în cutie și gata să iasă, cred, la sfârșitul acestui an”, a declarat Taupin pentru Sky News.

În timp ce Sir Elton, în vârstă de 77 de ani, și-a anunțat retragerea din turnee anul trecut, despărțindu-se cu o reprezentație pe scena Pyramid de la Glastonbury, Taupin spune că nu intenționează să nu mai facă muzică împreună.

„Întotdeauna te gândești «Oare următorul album va fi ultimul?», dar, cred că atât eu cât și Elton avem acest elan creativ și avem această dragoste totală supremă pentru muzică la toate nivelurile diferite”.

Taupin, care a trăit în California încă din anii ’70, s-a întors în Anglia după ce a fost invitat să vorbească la The Other Songs Live, o seară care celebrează compozitorii vechi și noi.

„Orice lucru care hrănește talentul, știi, primește urechea mea”, insistă Taupin.

El rămâne unul dintre cei mai de succes textieri din lume, colaborând de mai bine de jumătate de secol cu Sir Elton, vânzând peste 300 de milioane de discuri la nivel mondial și scriind împreună peste 30 de albume.

Citește și