Următorul personaj „Batman” va fi interpretat de un actor de culoare

batman

batman

Fanii DC Comics știu de câteva luni că un nou Batman va fi prezentat în ianuarie. Fuseseră avertizați că este vorba despre o persoană de culoare.

Identitatea noului erou a fost dezvăluită recent, când DC Comics a lansat coperta celui de-al doilea număr al cărții de benzi desenate. Este vorba despre Timothy Fox, unul dintre fiii lui Lucius Fox, partener al lui Bruce Wayne, „Batman”-ul original.

Timothy Fox va apărea ca erou principal în „Future State: The Next Batman”, o serie de patru numere scrise de John Ridley, scenaristul filmului „12 Years a Slave”, cu ilustrații realizate de Nick Derington, Laura Braga, dar și de alți artiști. Seria cu patru numere va ajunge în magazinele de benzi desenate în ianuarie și februarie.

Timothy Fox a apărut pentru prima dată în numărul 313 al lui Batman în 1979. Cel mai recent, el a apărut în octombrie, după ce averea lui Wayne, care îl plătește pe Batman, a ajuns în mâinile tatălui lui Timothy, Lucius Fox.

Supereroi mai diversi ca oricând

În ultimii ani, editorii de benzi desenate au depus eforturi pentru a include personaje feminine și minoritare. Printre ei se numără Riri Williams, o adolescentă neagră care preia de la Tony Stark rolul Ironheart, Miles Morales, un Spider-Man de metis și Kamala Khan, o adolescentă musulmană care acum este doamna Marvel.

Exit mobile version