• Usher a fost omagiat de toate vedetele prezente, inclusiv Childish Gambino, Keke Palmer și Summer Walker, care au interpretat cântece ale sale.
  • În discursul său de 15 minute, Usher a vorbit despre tatăl său care l-a părăsit când era copil.
  • Usher a fost omagiat pentru întreaga sa carieră, inclusiv pentru recenta sa reprezentație de la Super Bowl. 

Usher a ținut un discurs emoționant duminică, când a acceptat premiul pentru întreaga carieră la BET Awards, scrie BBC.

Cântărețul și compozitorul a spus publicului în timp ce accepta premiul că „nu a fost ușor să ajung aici, dar a meritat”. În vârstă de 45 de ani, Usher este cunoscut mai ales pentru hituri precum Yeah! și You Make Me Wanna.

Usher a primit, de asemenea, premiul pentru cel mai bun artist R&B și hip-hop la ceremonie. El și-a început discursul de acceptare de 15 minute spunând: „Acest premiu pentru realizările vieții, nu știu, omule, este prea devreme să-l primesc? Pentru că încă mai alerg și trag ca atunci când aveam opt ani”.

Recomandări

VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA
WHATSAPP VINE CU NOI AVATARE
CHARLES INVESTEȘTE ÎN ELICOPTERE
TE CONFRUNȚI CU MAHMUREALĂ EMOȚIONALĂ?
CANICULA LOVEȘTE INDUSTRIA HORECA

Cântărețul a continuat să vorbească despre tatăl său care și-a părăsit familia când el era copil. „Am încercat să dau sens acestui nume pe care mi l-a dat un bărbat care nu a rămas pentru că nu mă iubea”, a spus el. „Trebuie să ai o inimă iertătoare pentru a înțelege adevăratele capcane și greutăți ale unui om de culoare în America, iar tatăl meu, el a fost un produs al acestui lucru.”

El a reflectat, de asemenea, asupra a ceea ce înseamnă să fie acum el însuși tată. „Acesta este anul tatălui. Ridicați-vă pentru fiicele și fiii voștri și conduceți”, a spus el publicului de la Peacock Theatre din Los Angeles.

Premiul i-a fost înmânat de producătorii Jimmy Jam și Terry Lewis.

După un montaj al celor mai importante momente din carieră, inclusiv clipuri din adolescență și din recenta sa reprezentație de la Super Bowl, cântărețul a fost omagiat de toate vedetele. Childish Gambino, Keke Palmer și Summer Walker s-au numărat printre artiștii care au interpretat fiecare unul dintre cântecele lui Usher.

Recunoașterea pentru Usher vine la doar câteva luni după ce a interpretat prestigiosul spectacol de la jumătatea timpului la Super Bowl. Alte momente importante de la eveniment au inclus debutul lui Will Smith cu un nou single – You Can Make It.

„Nu știu cine are nevoie să audă asta acum, dar indiferent ce se întâmplă în viața voastră acum, sunt aici să vă spun că puteți reuși”, a spus el publicului înainte de spectacolul său.

Premiile Black Entertainment Television au fost de funcționare din 2001 și celebrează talentul negru într-o varietate de industrii.

Citește și