• Vedeta serialului Bridgerton, Ruby Barker, a fost externată din spital în urma unei lupte cu problemele mintale.
  • Actrița în vârstă de 25 de ani, care o interpretează pe Marina Thompson în serialul de pe Netflix, și-a asigurat adepții că „abia așteaptă viitorul” și le-a mulțumit pentru sprijinul acordat.
  • Anunțul lui Ruby a venit după ce actrița a spus anterior că se simțea „foarte rău de foarte mult timp” și simțea că „poartă greutatea lumii pe spatele”.

Vorbind într-un videoclip înregistrat dintr-o cadă cu hidromasaj, Ruby a spus: „Abia aștept viitorul. Sunt bine. Sunt într-un mediu frumos chiar acum, îmi fac ceva timp pentru a mă relaxa și să respir”.

Ascultă, nu este totul doar nenorocire, chiar și atunci când atingi fundul”, a completat actrița, potrivit Metro.co.uk.

Ruby a mulțumit personalului NHS, medicului ei, celor dragi și familiei ei din serialul Bridgerton pentru ajutor și a transmis o mențiune specială colegei sale, Claudia Jessie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Mi-a spus să întorc moneda”, a adăugat Ruby. „Ar putea fi plictisitor pe o parte, dar doar întoarce moneda și vei descoperi că este strălucitoare pe cealaltă parte.

Îți antreneză mintea să găsești amuzantul, să găsești lumina, să găsești pozitivul. Este un lucru foarte greu de făcut, dar dacă poți intra în practica de a face asta, ai înțeles.

Vreau doar ca toată lumea să se simtă bine și să se simtă sprijinită, iubită, auzită. Oricine se află într-un loc întunecat acum, vreau doar să știi că te văd, te simt”, a completat vedeta.

Am fost externată din spital! Vă mulțumesc mult pentru susținere, abia aștept viitorul și simt că am ieșit pe partea cealaltă. Vă mulțumesc tuturor, o zi binecuvântată, aveți grijă de voi, nu vă fie teamă să vă întâlniți cu cei dragi și suntem cu toții împreună, așa cum se spune în High School Musical”,a mai transmis Ruby.

Săptămâna trecută, actrița a spus că s-a luptat cu „amenințări existențiale” și a menționat că a fost „plină de furie, frustrată, furioasă” înainte de a căuta ajutor pentru „toată această traumă strânsă în mine”.

Ea a explicat: „Și acum, sunt într-un moment în care am un diagnostic și vă voi vorbi despre asta altă dată. Dar am un diagnostic și mă iert și trag o linie în nisip. Trebuie sa ma schimb. Deci, asta încerc să fac”.