• Victor Țăpeanu, despre proiectul „Cuibul Artiștilor”: „Cumva proiectul ăsta cred că se metamorfozează, ca și pandemia. Ce am gândit  în trecut, nu mai are sens azi, oamenii vor altceva, au alte probleme”
  • Victor Țăpeanu: „Pe mine m-a ajutat foarte mult să fiu creativ ca artist și productiv ca antreprenor”
  • Victor Țăpeanu, despre motivația de a crea proiectul ,,Cuibul Artiștilor”: „Motivarea principală la momentul respectiv a fost frustrarea că nu am un loc în sistem, că nu puteam să joc mai departe după ce termin facultatea”

Victor Țăpeanu este actor, regizor, antreprenor cultural și cel care a fondat „Cuibul Artiștilor” în 2015. Invitat la emisiunea „Ochii pe mine!”, Victor te va plimba pe la ,,Cuibul Artiștilor”, cândva cel mai frumos și emoționant loc al întâlnirii dintre public și actori.

Când se va ridica cu adevărat cortina în lumea lui Shakespeare și ce spune Victor Țăpeanu despre existența antreprenoriatul cultural în România lui 2021?

Victor Țăpeanu, despre ,,Cuibul Artiștilor”: ,,La ieșire, după spectacol, dacă îți plăcea spectacolul, puteai să donezi cât voiai”

„La ieșire, după spectacol, dacă îți plăcea spectacolul, puteai să donezi cât voiai. Am trăit niște experiențe cu cutia asta poștală și am să îți zic una din ele. Au fost niște tineri, un tânăr de exemplu. A venit vreun an la noi la spectacole și nu plătea niciodată. Noi nu știam cine plătește și cine nu plătește. El ne-a zis ulterior. După aceea, am văzut că în timpul spectacolului, mai târziu, în timp, venea cineva și intra în sală și băga niște bani în cutie și pleca fără să stea la spectacol”, povestit Victor Țăpeanu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Într-o zi l-am oprit, l-a oprit cineva de la noi din echipă care era de pe sală și l-a întrebat ce face și i-a zis că un an era în facultate, era student. Nu avea bani și nu putea să ne dea. Acum s-a angajat, a terminat facultatea și vine în fiecare zi să ne lase bani pentru ce a văzut în trecut.”

Victor Țăpeanu: ,,Aș invita ministrul Culturii la un debate public”

„Aș invita ministrul Culturii la un debate public în care să discutăm pe bune ce măsuri se iau în momentul de față pentru că eu nu le știu. Le caut și nu le găsesc nicăieri. În afară de monumentele istorice și un pic de vâlvă pe Brâncuși… mă doare că nu avem o voce. Îmi doresc o voce și aș invita-o să avem un debate”, a spus Victor Țăpeanu.