• La audiența Papei de la Vatican și-a făcut apariția Spider-Man
  • Mattia Villardita i-a făcut cadou Papei o mască cu Spider-Man
  • În 2020, Mattia a primit titlul onorific de Cavaler al Ordinului de Merit.

Un participant mai special și-a făcut apariția, la Vatican. E vorba de Spider-Man.

Numele din spatele măștii s-a dovedit a fi Mattia Villardita, un muncitor portuar de 27 de ani din Savona, nordul Italiei. Îmbrăcat în costumul său de Spider-Man, a stat la secțiunea VIP datorită muncii sale ca voluntar care vizitează copii bolnavi din spitale. Aceasta este povestea unui om, care a fondat o asociație de voluntari deghizați în supereroi care vizitează pacienți tineri în spitale pentru a-i face să zâmbească.


Mattia Villardita: „Încerc zilnic să mă potrivesc cu imaginea super-eroului pe care îl reprezint și să mă mențin în formă, pentru a face personajul și mai real și pentru a da copiilor vizitați impresia că personajul este adevărat”

Cum a reacționat Papa Francisc?

Papa a înțeles mesajul lui lui Mattia. Ba chiar a și primit o mască de la super-erou, identică cu cea pe care Villardita o purta. Mesajul cadoului pe care Suveranul Pontif l-a primit, a fost acela că: prin acești ochi, Mattia vede zilnic durerea copiilor bolnavi din spitale

Mattia Villardita: „A fost foarte incitant pentru că Papa Francisc a înțeles imediat misiunea mea. I-am cerut să se roage pentru ei și familiile lor, care au într-adevăr nevoie de rugăciunile sale”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ