• După succesul pe care Bird Box: Orbește l-a avut în 2018, ți se pregătește un nou film Bird Box: Barcelona.
  • Bird Box este o continuare a poveștii din primul film în care o forță misterioasă îi face pe oameni să se sinucidă dacă o văd.
  • Sandra Bullock în rolul lui Malorie, e o supraviețuitoare care trebuie să întreprindă o călătorie periculoasă legată la ochi pentru a-și salva cei doi copii de o forță misterioasă care ucide pe oricine o vede.

Fanii Bird Box Orbește au parte de o nouă surpriză! După succesul pe care Bird Box: Orbește l-a avut în 2018, fanii au parte de un nou film Bird Box Barcelona, scrie Netflix.

Bazat după romanul cu același nume, Bird Box Orbește a stârnit întrebări și curiozități despre cum ar putea evolua lucrurile în sezonul al doilea sezon. În plus, continuarea ar putea să se concentreze și pe alte personaje din primul film, cum ar fi Tom, Charlie sau Olympia, și să le exploreze poveștile și evoluțiile lor în acest nou context.

Data lansării Bird Box Barcelona

Barcelona, apare pe 14 iulie 2023, iar până atunci îți arăt imagini din primul trailer.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Va fi Sandra Bullock în noul film Bird Box?

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich și Danielle Macdonald. Prima parte a Bird Box Orbește urmărește evoluția personajului principal, Malorie, într-o lume post-apocaliptică în care o forță misterioasă îi determină pe oameni să se sinucidă sau să devină violenți dacă privesc afară.

Malorie se află într-o situație dificilă, deoarece ea este însărcinată și trebuie să navigheze prin lumea periculoasă pentru a găsi un loc sigur pentru ea și copilul ei nenăscut. În timp ce încearcă să supraviețuiască, Malorie trebuie să învețe să se bazeze pe propriile ei simțuri și să-și înfrunte propriile temeri, pentru a-și proteja familia.