• Cel de-al doilea weekend al Festivalului Wireless 2022 de la Londra a început de vineri seară.
  • Unul dintre numele mari care au urcat pe scenă până acum, în acest weekend, a fost Cardi B.
  • Incidentul a putut fi văzut și pe ecranele mari ale festivalului, dar imaginile au fost tăiate la scurt timp după ce Cardi a început să se agite pentru a scăpa din strânsoarea fanului.

Cel de-al doilea weekend al Festivalului Wireless 2022 de la Londra a început de vineri seară. Ediția din acest an a showcase-ului cu tematică hip-hop a început weekendul trecut și a adus în prim plan spectacole ale lui Playboi Carti, Lil Uzi Vert și mulți alții.

Unul dintre numele mari care au urcat pe scenă până acum în acest weekend a fost Cardi B. Prestația lui Cardi a părut să se desfășoare fără probleme, cu excepția unui moment în care a părut că se bate cu un fan.

Momentul a fost filmat pentru scurt timp de către cei din public. Se pare că, în timp ce Cardi cânta pe scenă, ea s-a aplecat pentru a interacționa cu mulțimea.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Atunci se pare că un fan a apucat-o de păr, ceea ce a determinat-o pe cântăreață să își îndrepte microfonul spre individ.

Incidentul a putut fi văzut și pe ecranele mari ale festivalului, dar imaginile au fost tăiate la scurt timp după ce Cardi a început să se agite pentru a scăpa din strânsoarea fanului.

Cardi nu a vorbit despre incident, dar a relatat o recapitulare a spectacolului după aceea. Ea le-a mulțumit lui Megan Thee Stallion și Offset, care i s-au alăturat pe scenă în timpul spectacolului.

„Lăsați-mă să vă spun ceva… WIRELESS LONG ASSS STAGE AINT NO JOKE”, a scris ea în postare. „Aveți nevoie de multă rezistență”.