• Lionsgate a lansat primul trailer pentru Ministry of Ungentlemanly Warfare”.
  • Protagoniștii lungmetrajului sunt Henry Cavill și Eiza González.
  • Sony Pictures a lansat un trailer pentru filmul de groază Tarot, care urmărește un grup de prieteni de la facultate care încep să moară în moduri care au legătură cu viitorul lor.

Lionsgate a lansat primul trailer pentru Ministry of Ungentlemanly Warfare”, un film de spionaj regizat de Guy Ritchie, a cărui acțiune se desfășoară în timpul celui de-al doilea Război Mondial. 

Scenariul a fost scris de Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel și Ritchie și se bazează pe cartea cu același nume a corespondentului de război și istoricului militar Damien Lewis. Protagoniștii lungmetrajului sunt Henry Cavill și Eiza González, iar distribuția este completată de actori celebri precum Alan Ritchson, Henry Goulding, Alex Pettyfer, Cary Elwes, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusanmokun, Til Schweiger și Henry Zaga.

Personajul lui Cavill formează o organizație clandestină de foști răufăcători care vânează naziști. Aceștia lucrează ca agenți sub acoperire pentru a ajuta armata britanică. Actorul cunoscut pentru rolul lui Superman din filmele DC, joacă de data aceasta rolul lui Gus March-Phillipps, un comandant care a existat în realitate și a avut un rol important în armata britanică.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Sony Pictures a lansat un trailer pentru filmul de groază Tarot, care urmărește un grup de prieteni de la facultate care încep să moară în moduri care au legătură cu viitorul lor, după ce li se citește viitorul. În încercarea de a nu muri, aceștia trebuie să lucreze împreună pentru a descoperi misterul, scrie Geektryant.

Filmul a fost scris și regizat de Spenser Cohen și Anna Halbergstars și îl are în distribuție pe actorul din Spider-Man: No Way Home Jacob Batalon, alături de Harriet Slater, Adain Bradley și Avantika. Se pare că ar putea fi un film de groază distractiv de tip jump-scare.

Filmul se bazează pe romanul cu același nume din 1992 al lui Nicholas Adams, iar în film, Când un grup de prieteni încalcă în mod nesăbuit regula sacră a citirii Tarotului – să nu folosești niciodată pachetul de cărți al altcuiva – ei dezlănțuie fără să știe un rău de nedescris prins în cărțile blestemate. Unul câte unul, ei se confruntă cu soarta și sfârșesc într-o cursă împotriva morții pentru a scăpa de viitorul prezis în lecturile lor.”

Citește și