• Cei doi frați au apărut la cea de-a 75-a ceremonie anuală, duminică seară, la New York, pentru a prezenta „MJ: The Musical”, muzicalul jukebox despre tatăl lor.
  • Michael Jackson a obținut 10 nominalizări la ceremonia din acest an, inclusiv pentru cel mai bun musical nou și cea mai bună carte a unui musical.

Paris și Prince Jackson au urcat pe scenă la ceremonie pentru a-și arăta sprijinul pentru musicalul bazat pe viața tatălui lor, notează Huffpost.

Cei doi frați au apărut la cea de-a 75-a ceremonie anuală, duminică seară, la New York, pentru a prezenta „MJ: The Musical”, muzicalul jukebox despre tatăl lor, Michael Jackson, care a obținut 10 nominalizări la ceremonia din acest an, inclusiv pentru cel mai bun musical nou și cea mai bună carte a unui musical.

Paris, în vârstă de 24 de ani, și Prince, în vârstă de 25 de ani, cei doi copii ai regretatului cântăreț și ai fostei sale soții Debbie Rowe, au urcat pe scenă la începutul spectacolului pentru a prezenta cu multă drăgălășenie un spectacol din producție.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Frost și compania au oferit apoi o interpretare impresionantă a piesei „Smooth Criminal”.