• Kim Kardashian și-a arătat joi pe Instagram decorul somptuos al casei sale de Crăciun.
  • Exponatul a inclus mai mulți pomi de Crăciun și un pianist care își trezește copiii cu muzică.
  • North West s-a alăturat la aceste decoruri, personalizând spiriduși pentru frații ei prin casă.

În vila lui Kim Kardashian din Calabasas, California, începe să semene mult cu Crăciunul. Vedeta de reality TV și-a dezvăluit joi decorul de sărbători somptuos într-o postare elaborată pe Instagram.

Ea și-a arătat mai întâi baia luxoasă, care are ferestre din podea până în tavan. Copaci de Crăciun iluminați sunt aliniați pe balconul din afara băii, dându-i o strălucire senină de sărbători. În continuare, ea a expus afișele personalizate Elf on a Shelf pe care North West le-a făcut pentru fiecare dintre frații ei în jurul casei. Pentru Psalm, un spiriduș îmbrăcat în pompier atârnă deasupra aragazului. Spiridușul din Chicago este înconjurat de produse de machiaj, iar spiridușul din Saint stă deasupra unui teanc de bomboane.

West a creat, de asemenea, un afiș pentru ea însăși, cu un spiriduș și o minge de baschet înconjurată de beteală. North a fost creativă cu spiridușii în acest an. Se vor trezi atât de fericiți!” a scris Kardashian pe Instagram.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

În cele din urmă, Kardashian s-a lăudat cu livingul ei grandios, care are un brad de Crăciun masiv și un pianist angajat care vine în fiecare dimineață pentru a-mi trezi copiii cântând la pian”, a scris Kardashian. Kardashian își împodobește de obicei casa cu decorațiuni elaborate pentru Crăciun, scrie Insider.com.

În 2021, Kardashian și fiica ei North West au arătat decorațiunile din casa familiei pe contul lor comun TikTok. Decorațiunile din acel an au inclus ciorapi agățați pentru fiecare membru al familiei, seturi de decorațiuni albe pure asemănătoare unui copac pe hol, un brad masiv în sufragerie și figurine de cerbi. Păpușile Elf on a Shelf și-au făcut, de asemenea, apariția într-un videoclip separat și au fost aranjate pe un mic pom de Crăciun argintiu așezat deasupra unui teanc de bomboane.