• Serialul, în care joacă Rosario Dawson în rolul fostului cavaler Jedi Ahsoka Tano, va fi lansat pe Disney+ pe 23 august.
  • Star Wars Ahsoka este scris de Dave Filoni, care este producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck.
  • Ahsoka de la Lucasfilm se va lansa exclusiv pe Disney+ pe 23 august.

Disney a dezvăluit data de lansare a mult-așteptatului său serial live action din seria spin-off Star Wars Ahsoka, scrie Evening Standard. Serialul, care îl urmărește pe fostul cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile, se va lansa pe Disney+ pe 23 august.

Star Wars Ahsoka o are în rolul principal pe Rosario Dawson, precum și pe Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ivanna Sakhno și pe David Tennant, starul din Doctor Who.

Ahsoka va avea, de asemenea, o apariție a regretatului Ray Stevenson, care joacă rolul lui Baylan Skoll. Stevenson, cunoscut pentru filme precum Thor și Punisher, a murit luna trecută la vârsta de 58 de ani, deși nu au fost disponibile alte detalii despre moartea sa.

Serialul este scris de Dave Filoni, care este producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck.

Karen Gilchrist este producător co-executiv. Disney+ a publicat și trei imagini din serial. Ahsoka de la Lucasfilm se va lansa exclusiv pe Disney+ pe 23 august.

Star Wars: Ahsoka este unul dintre cele câteva seriale live-action din universul Războiul Stelelor care urmează să apară. Mai există și The Acolyte, cu Amandla Stenberg, și Skeleton Crew, cu Jude Law în rolul principal. În ceea ce privește serialele care continuă, The Mandalorian a difuzat recent cel de-al treilea sezon, în timp ce Andor se pregătește de cel de-al doilea.

Citește și: