• Nicolas Cage a pășit sâmbătă pe covorul roșu din Toronto pentru premiera celui mai recent film al său, Dream Scenario.
  • Cage joacă în „Dream Scenario” rolul unui profesor și tată banal din suburbii, care devine celebru când începe să apară în visele oamenilor.
  • Personajul său vrea doar să fie lăsat în pace pentru a scrie cărți de științe comportamentale.

Nicolas Cage a pășit sâmbătă pe covorul roșu din Toronto pentru premiera celui mai recent film al său, Dream Scenario. El și-a salutat fanii și a făcut selfie-uri înainte de a intra în sală.  Filmul urmărește problemele cu care se confruntă un bărbat nefericit care începe brusc să apară în visele a milioane de străini.

Cage joacă în „Dream Scenario” rolul unui profesor și tată banal din suburbii, care devine celebru când începe să apară în visele oamenilor. Actorul premiat cu Oscar, ale cărui interpretări exagerate și expresii faciale au fost suprapuse pe nenumărate imagini online, a declarat într-un interviu pe covorul roșu la Festivalul de film de la Toronto că acesta este un „tip complet diferit de rol” pentru el.

Personajul său vrea doar să fie lăsat în pace pentru a scrie cărți de științe comportamentale. Actorul a spus că apelează la propria sa relație cu meme-ificarea și internetul atunci când lucrurile încep să se schimbe în povestea profesorului „beta”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Nu spun că sunt lipsit de inteligență, dar este interesant când întâlnești pe cineva care are jumătate din vârsta ta și este de două ori mai deștept decât tine”, a spus Cage despre colaborarea cu Borgli. „I-am spus: uite, acesta este copilul tău, aceasta este viziunea ta. Eu sunt mașina cu telecomandă – iată o telecomandă. Tu apeși butoanele, iar eu mă duc unde îmi spui tu”.

Borgli a spus că actorul are o „gamă incredibilă” care a ajutat la aducerea la viață a poveștii absurde. „Filmul este despre un tată obișnuit din suburbii, care este un fel de bărbat beta plictisitor, dar care prinde viață într-un mod nebunesc în timpul filmului, așa că a fost de mare ajutor să am la dispoziție gama lui Nic pentru ca acest personaj să prindă viață”, a spus Borgli.

Citește și: