• Emma Stone se remarcă în rolul principal din filmul „Poor Things”, regizat de Yorgos Lanthimos.
  • Trailerul oficial prezintă povestea intrigantă a personajului Bella Baxter, o femeie readusă la viață de un om de știință.
  • Filmul explorează aventura captivantă a Bellei, însoțită de Mark Ruffalo în rolul avocatului Duncan Wedderburn, în căutarea libertății și a egalității.


Emma Stone este în centrul atenției în noul său rol în filmul „Poor Things” regizat de Yorgos Lanthimos.

Trailerul oficial al filmului, lansat de Searchlight Pictures, prezintă povestea personajului Bella Baxter, interpretat de Emma Stone, care este readus la viață de un om de știință (Willem Dafoe).

Filmul explorează evoluția uluitoare a lui Bella Baxter, o femeie renăscută, care se confruntă cu sincronizarea inadecvată a creierului și corpului său.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În trailer, Bella învață să facă cu ochiul și dansează în mod stângaci, în timp ce încearcă să se adapteze la noul său corp.

„Poor Things” este o aventură captivantă în care Bella fuge cu Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un avocat îndrăzneț și libertin, călătorind pe toate continentele în căutarea libertății și a egalității.

„Filmul este regizat de Yorgos Lanthimos, cunoscut pentru lucrările sale anterioare precum „The Favourite”, în care Emma Stone a jucat și a primit o nominalizare la Premiile Oscar.

Nu știu dacă este cel mai greu proiect pe care l-am făcut vreodată, dar cu siguranță a fost o provocare”, a spus Stone la o conferință de presă la acea vreme. „Aș putea vorbi ore întregi despre lucrurile care îmi plac în lucrul cu Yorgos”.

„Poor Things” va fi lansat în cinematografe pe 8 septembrie și aduce împreună o distribuție de excepție, inclusiv Emma Stone, Willem Dafoe și Mark Ruffalo.

Citește și: