• Aleph News a făcut rost de schițele după care vor fi machiate vedetele la petrecerea de la Castelul Bran, în funcție de costumele lor.
  • Spectacolele sunt în pregătire, iar oaspeţii vor fi primiţi „cum se cuvine” , transmit organizatorii.
  • Alexandru Priscu, marketing manager la Castelul Bran, spune că în locaţie sunt programate, în această perioadă, evenimente „corporate”.

UPDATE

Aleph News a făcut rost de schițele după care vor fi machiate vedetele la petrecerea de la Castelul Bran, în funcție de costumele lor.

UPDATE

Spectacolele sunt în pregătire, iar oaspeţii vor fi primiţi „cum se cuvine” , transmit organizatorii.

Recomandări

UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
CE PRIMEȘTE UCRAINA DE LA LIDERII LUMII?
CE PROVOCARI ÎL AȘTEAPTĂ PE RUTTE LA NATO?
UNA SPUNE COMISIA EUROPEANĂ, ALTA FACE GUVERNUL
ZID LA GRANIȚA CU SUDUL
HORIA CUCEREȘTE CELE MAI ÎNALTE VÂRFURI

Miliardarul Elon Musk ţine o mega-petrecere de Halloween la Castelul Bran din România, unde sunt invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood, precum Angelina Jolie, cofondatorii Google, Larry Page şi Sergey Brin, sau fondatorul PayPal Peter Thiel. 

Potrivit presei din România, miliardarul Elon Musk ar ţine o petrecere privată la Castelul Bran, alături de alţi miliardari de pe Silicon Valley şi vedete de la Hollywood.

La evenimentul privat de duminică seară, de la Bran, vor fi prezenţi oameni cu averi de peste un trilion de dolari. Este vorba despre aniversarea lui Ken Howery, partener la PayPal cu Elon Musk.

La petrecerea organizată de Musk, care tocmai a achiziţionat Twitter, au mai fost invitaţi actriţa Angelina Jolie, cofondatorul Google, Larry Page, fondatorul PayPal, Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, şi alţi magnaţi prieteni cu miliardarul.

Amplasat în Pasul Rucăr-Bran, la 30 km de Braşov, Castelul Bran este unul dintre cele mai emblematice şi cunoscute monumente din România, căci acesta i-a adus reputaţia Transilvaniei ca locul de naştere al legendei lui Dracula. 

O avocată invitată la eveniment arată pe Twitter peisajul mirific cu munţii României. „Din Bucureşti, spre Braşov şi Bran. Voi petrece Halloween-ul sus, în Munţii Transilvaniei. Nu m-am gândit vreodată că voi vedea Castelul Bran în realitate”


O petrecere de pomină ai celor mai tari miliardari ai lumii este anunţată la Castelul Bran. Party-ul ar fi pus la cale şi organizat chiar de noul patron al companiei Twitter, Elon Musk, cel mai bogat om al lumii. La evenimentul de la Castelul Bran ar urma să fie prezenţi peste 300 de invitaţi, cu prilejul aniversării lui Ken Howery, partener al lui Elon Musk la PayPal.

Se spune că starurile care vor onora cu prezenţa ţinutul lui Dracula vor primi coduri, pentru a nu le fi cunoscută identitatea. Iar muzica va fi asigurată de un DJ din Suedia, Julia Sandstrom.

„Lista participanţilor nu ne este comunicată”

Alexandru Priscu, marketing manager la Castelul Bran, spune că în locaţie sunt programate, în această perioadă, evenimente „corporate”.

„Nu doar pentru Castelul Bran, ci pentru România, câştigul ar fi greu de măsurat în orice unitate de măsură, în cazul în care oricare dintre aceste două persoane (n.r. – Angelia Jolie şi Elon Musk) ar participa la vreun eveniment la Castelul Bran.

Ceea ce pot să vă spun este că noi avem nişte evenimente… Sunt corporate, nu avem nimic privat, nu avem nimic dedicat vreunei persoane fizice. Sunt evenimente pe care noi le organizăm de 13 ani, iar lista participanţilor nu ne este comunicată.

Nu discutăm despre evenimentele private de la Castelul Bran. N-am făcut-o niciodată şi n-o s-o facem nici acum. Nu avem nimic oficial legat de participarea vreunuia dintre aceste două persoane la vreun eveniment la Castelul Bran.

Dar, n-ar fi pentru prima oară când în lista de invitaţi s-ar regăsi nume mari”, a declarat managerul pentru Aleph News.