• Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 26 de ani, apare dezbrăcată într-un videoclip în timp ce își lansează cariera muzicală.
  • Aceasta s-a dezbrăcat complet pentru noua ei piesă, „Spelling”, în timp ce aduce un omagiu videoclipului muzical al mamei ei pentru hitul Frozen din 1998.
  • Lourdes a vorbit despre felul în care mama ei este muza ei, în timp ce a scris: „Această melodie este foarte specială”.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 26 de ani, apare dezbrăcată într-un videoclip în timp ce își lansează cariera muzicală, scrie Daily Mail.

Aceasta s-a dezbrăcat complet pentru noua ei piesă, „Spelling”, în timp ce aduce un omagiu videoclipului mamei sale, al hitului „Frozen” din 1998.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Clipul, care a fost filmat la Ashokan Acres, s-a inspirat puternic din videoclipul Madonnei – de la nuanțele sale de albastru închis la Lourdes jucând un persona eteric, asemănător unei vrăjitoare și motive lirice de păsări negre și câini.

Împărtășind o secvență din videoclip pe contul ei de Instagramul Lourdes a dezvăluit că a fost inspirată de videoclipul hitului „Frozen”. Ea a vorbit despre felul în care mama ei este muza ei, în timp ce a scris: „Această melodie este foarte specială. Este un omagiu adus piesei de artă atemporală a mamei mele „Frozen”.

Citește și: