• Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 26 de ani, apare dezbrăcată într-un videoclip în timp ce își lansează cariera muzicală.
  • Aceasta s-a dezbrăcat complet pentru noua ei piesă, „Spelling”, în timp ce aduce un omagiu videoclipului muzical al mamei ei pentru hitul Frozen din 1998.
  • Lourdes a vorbit despre felul în care mama ei este muza ei, în timp ce a scris: „Această melodie este foarte specială”.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 26 de ani, apare dezbrăcată într-un videoclip în timp ce își lansează cariera muzicală, scrie Daily Mail.

Aceasta s-a dezbrăcat complet pentru noua ei piesă, „Spelling”, în timp ce aduce un omagiu videoclipului mamei sale, al hitului „Frozen” din 1998.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Clipul, care a fost filmat la Ashokan Acres, s-a inspirat puternic din videoclipul Madonnei – de la nuanțele sale de albastru închis la Lourdes jucând un persona eteric, asemănător unei vrăjitoare și motive lirice de păsări negre și câini.

Împărtășind o secvență din videoclip pe contul ei de Instagramul Lourdes a dezvăluit că a fost inspirată de videoclipul hitului „Frozen”. Ea a vorbit despre felul în care mama ei este muza ei, în timp ce a scris: „Această melodie este foarte specială. Este un omagiu adus piesei de artă atemporală a mamei mele „Frozen”.

Citește și: