• „Dune: Prophecy” este un nou serial limitat care se desfășoară cu 10.000 de ani înainte de evenimentele prezentate în filmele lui Denis Villeneuve.
  • Personajele principale sunt jucate de femei, iar printre actrițe se numără Emily Watson și Olivia Williams.
  • Serialul urmărește povestea formării Bene Gesserit, un grup clandestin care a influențat multe evenimente din universul „Dune”, bazat pe romanul „Sisterhood of Dune”.

Dune” revine, de data asta cu un serial. Se numește Prophecy iaracțiunea are loc cu 10 mii de ani înainte de cele două filme ale lui Denis.personajele principale sunt jucate de către femei, printre actrițe numărându-se Emily Watson și Olivia Williams, și va fi lansat în toamna aceasta, scrie The Verge.

HBO Max tocmai a lansat primul trailer al seriei limitate – intitulat „Dune: Prophecy” – care are loc cu 10.000 de ani înainte ca Paul Atreides să pună piciorul pe Arrakis în filme. Emisiunea este programată să înceapă difuzarea mai târziu în această toamnă, deși nu are încă o dată specifică.

Povestea este axată pe formarea Bene Gesserit, grupul clandestin care a pus în mișcare multe evenimente care definesc universul „Dune”. Max spune că seria „urmărește două surori Harkonnen în timp ce luptă împotriva forțelor care amenință viitorul omenirii și înființează secta legendară care va deveni cunoscută sub numele de Bene Gesserit”. Se bazează pe romanul „Sisterhood of Dune”.

Recomandări

COLDPLAY CÂNTĂ LA BUCUREȘTI
ISRAEL LUPTĂ PE DOUĂ FRONTURI
CINE ȚI-A LUAT SECTORUL?
TAYLOR SWIFT PROVOACĂ CUTREMUR
CE DECIDE G7 PENTRU UCRAINA
INVESTITORII APROBĂ PLANUL LUI MUSK

Serialul va rula șase episoade când va debuta și se alătură unui univers cinematografic în continuă creștere pentru opera SF a lui Frank Herbert. Cel de-al doilea film „Dune” al lui Denis Villeneuve a ajuns în cinematografe la începutul acestui an (și începe săptămâna viitoare), iar un al treilea este, de asemenea, în lucru.

Citește și