• Legenda de la Hollywood, Harrison Ford, și-a sfidat anii cu o interpretare plină de acțiune, cu ocazia difuzării joi seară a primului trailer al filmului Indiana Jones and the Dial of Destiny.
  • Ford, în vârstă de 80 de ani, a revenit în rolul profesorului-emblemă pentru cel de-al cincilea episod al seriei Indiana Jones.
  • Trailerul începe cu un bărbat care încearcă să-l convingă pe Indiana Jones să se întoarcă la viața sa de aventură.

Legenda de la Hollywood, Harrison Ford, și-a sfidat anii cu o interpretare plină de acțiune, cu ocazia difuzării joi seară a primului trailer al filmului Indiana Jones and the Dial of Destiny. Ford, în vârstă de 80 de ani, a revenit în rolul profesorului-emblemă pentru cel de-al cincilea episod al seriei Indiana Jones, în care Phoebe Waller-Bridge, creatoare a filmului Fleabag, joacă rolul tovarășei sale de încredere, Helena, care este fina sa.

Ultimul sezon al popularei francize îl vede pe Indiana Jones ieșind aparent la pensie, în viața sa mai liniștită de profesor în domeniul educației, înainte de a fi cumva convins să participe la ultima sa escapadă. Primul sneak peek al filmului, care urmează să ajungă în cinematografe pe 30 iunie 2023, a folosit, de asemenea, o tehnologie impresionantă de de-îmbătrânire a lui Ford în timpul unei scene de flashback.

Trailerul începe cu un bărbat care încearcă să-l convingă pe Indiana Jones să se întoarcă la viața sa de aventură, în timp ce pe ecran apar mai multe amintiri din trecut ale celebrului profesor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

 „Mi-e dor de deșert, mi-e dor de mare și mi-e dor să mă trezesc în fiecare dimineață întrebându-mă ce nouă aventură ne va aduce ziua”, îi spune bărbatul profesorului în fața unui aeroport.


Indiana a exclus abordarea sa, spunând: „Acele zile au venit și au trecut”. Dar bărbatul perseverează, răspunzând:  „Poate. Poate că nu”. Cu toate acestea, el este convins să își pună din nou pălăria emblematică.

Nu cred în magie, dar sunt câteva momente în viața mea în care am văzut lucruri”, spune Indiana într-o voce din off în timpul scenelor cu haosul care urmează să se producă în film. „Lucruri pe care nu le pot explica. Și am ajuns să cred că nu contează atât de mult ceea ce crezi, ci cât de tare crezi.”

Una dintre scene îl vede pe profesor călare, în timp ce galopează printr-o paradă patriotică și pe o linie de metrou, deși se îndreaptă spre un tren care se apropie. Jones își arată abilitățile atletice, în ciuda vârstei înaintate, sărind dintr-un Tuk Tuk și intrând în altul în timpul unei scene de urmărire, în timp ce Helena ajută la doborârea unui bolovan pentru nașul ei.

Alte aventuri l-au văzut pe Indy deasupra unui tren în mișcare, scene de luptă și explozii în trailerul frenetic. Tehnologia avansată reînvie un Indiana Jones mai tânăr, după ce este luat prizonier într-o scenă din trecut, de-îmbătrânindu-l pe Ford în mod considerabil și realist.

Se termină cu Indy amenințând o încăpere de oameni, fluturându-și faimosul bici, exclamând înapoi”, înainte ca fiecare persoană să se întoarcă asupra veteranului cu armele și să tragă în timp ce acesta sare la podea într-un mod aproape comic.