DC League of Super-Pets vine să îți arate super puterile animalelor de companie. Protagoniștii sunt cunoscuții Dwayne Johnson și Kevin Hart. Uite ce spune Kevin despre personajul lui.

Lucrul special despre Ace este că are o inimă mare și din cauza faptului că a trecut prin multe. Impactul pe care l-a avut atunci când a pierdut ceea ce iubește, aceea familie, fără să zică nimic , el ține la această relație cu acest grup, acestă haită de eroi. Ține la acestă relație și o prețuiește. Chimia dintre Johnson și Hart face ca scenele amuzante să iasă întotdeauna perfect.

Cei doi au jucat împreună în mai multe filme, de la Central Intelligence și Jumanji, până la Fast and Furios.
Ca doi frați adevărați, Johnson și Kevin au o relație extraordinară de mai bine de 10 ani.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Iar în „DC League of Super-Pets”, Krypto the Super-Dog și Superman sunt de nedespărțit, împărtășind aceleași superputeri și luptând împotriva criminalității în Metropolis.

„In acel nucleu există o ancoră în relația lui Krypto și Ace, și lecțiile care le învață unul de la celălalt și sincer este asemănătoare cu relația pe care o am cu Kevin. Este unul dintre cei mai buni prieteni de mai bine de un secol.”

„Dwayne este Dwayne. Când faci o animație trebuie să ai încredere în cealalte personaje care fac parte din casting, pentru că nu suntem în același loc, nu stăm unii lângă alții. Așa că trebuie să știi că partenerul tău face aceeași muncă și chiar mai bună ca a ta.”