• Madonna își surprinde fanii pe TikTok, distribuind un videoclip amuzant în care dansează alături de fiul său adoptiv, David Banda, pe piesa La Rebelion de Joe Arroyo.
  • Artista a fost criticată de fani, după ultimele sale operații estetice.
  • Madonna vrea să ia măsuri, în ceea ce privește aspectul său fizic, pentru a-și recâștiga încrederea înainte de primul său concert din turneul mondial.

Madonna a împărtășit marți un videoclip amuzant pe TikTok, în care dansează alături de fiul său adoptiv de 17 ani, David Banda, piesa La Rebelion, de Joe Arroyo, relatează Daily Mail.

Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani a ales o ținută simplă, all black și și-a aranajat părul de un portocaliu aprins, într-o coafură lejeră, cu bucle ondulate. Ca accesorii, ea a optat pentru o cruce supradimensionată, pe care a purtat-o la gât.

Dansul scurt, dar impresionant a aratătat faptul că Madonna l-a antrenat pe fiul său pentru a-i călca pe urme, căci acesta a demonstrat că are talent.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În timpul acestei săptămâni, Madonna a oferit un indiciu cu privire la noua sa melodie intitulată Vulgar, în colaborare cu Sam Smith, postând un videoclip pe pagina sa de TikTok.

Cu toate acestea, unii fani au criticat-o pe Madonna pentru aspectul faței sale, care părea neted și umflat, speculând că ar putea fi rezultatul intervențiilor estetice, în ciuda negării artistei cu privire la orice zvonuri despre chirurgia plastică.

În februarie, Madonna a apărut la Premiile Grammy cu o înfățișare radical diferită, fața ei fiind umflată și pielea întinsă. Două săptămâni mai târziu, artista a postat o fotografie în care își ironiza înfățișarea, menționând că operația de umplere și-a redus efectul.

Recent, a fost dezvăluit că Madonna a fost profund afectată de critici și că își ia măsuri pentru a-și recâștiga aspectul natural. Pentru turneul său care va începe în 15 iulie, artista dorește să arate din nou ca ea însăși, luând în considerare feedback-ul fanilor săi.

Pe lângă faimosul său chip, fanii vor avea parte și de alte surprize pe parcursul turneului de 80 de spectacole al Madonnei.

Citește și: