• La 63 de ani, Madonna continuă să îți arate cât este de dezinvoltă.
  • Madonna și-a ridicat rochia în timpul emisiunii „Tonight Show“.
  • Prezentatorul Jimmy Fallon a cerut scuze telespectatorilor.

Madonna te-a obișnuit cu aparițiile extravagante. Știi că este o fire dezinvoltă și nu ține cont de gura lumii… nici măcar atunci când este în fața camerei, în direct.

Regina muzicii pop și-a ridicat rochia, când te-ai fi așteptat mai puțin. Chiar în timpul emisiunii „Tonight Show“, prezentată de Jimmy Fallon. Totul, după ce s-a întins pe biroul cunoscutului moderator.


Madonna a făcut gestul după ce i-a povestit lui Jimmy Fallon că James Baldwin reprezintă o sursă de inspirație pentru ea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

„Arta este importantă în viața noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspirație minunată pentru mine și pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Și unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Așa că sper că ți-am tulburat pacea, atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a spus Madonna, în show-ul de televiziune.