• La 63 de ani, Madonna continuă să îți arate cât este de dezinvoltă.
  • Madonna și-a ridicat rochia în timpul emisiunii „Tonight Show“.
  • Prezentatorul Jimmy Fallon a cerut scuze telespectatorilor.

Madonna te-a obișnuit cu aparițiile extravagante. Știi că este o fire dezinvoltă și nu ține cont de gura lumii… nici măcar atunci când este în fața camerei, în direct.

Regina muzicii pop și-a ridicat rochia, când te-ai fi așteptat mai puțin. Chiar în timpul emisiunii „Tonight Show“, prezentată de Jimmy Fallon. Totul, după ce s-a întins pe biroul cunoscutului moderator.


Madonna a făcut gestul după ce i-a povestit lui Jimmy Fallon că James Baldwin reprezintă o sursă de inspirație pentru ea.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Arta este importantă în viața noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspirație minunată pentru mine și pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Și unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Așa că sper că ți-am tulburat pacea, atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a spus Madonna, în show-ul de televiziune.