• A doua parte a sezonului 4 din „Destinația” / „Manifest” va avea premiera pe Netflix pe 2 iunie.
  • Acesta inițial a fost difuzat în cadrul televiziunii americane NBC însă din cauza numărului mic de urmăritori au decis să îl anuleze. 
  • Netflix nu a lăsat fanii serialului Manifest și au achiziționat drepturile .

Netflix a anunțat că sezonul 4, Partea 2 a serialului ,,Manifest” , drama supranaturală de succes care urmărește povestea supraviețuitorilor zborului Montego Air 828, va fi disponibil pe platformă începând cu vineri, 2 iunie. Aceasta vine după ce serialul a fost anulat de NBC, dar a fost preluat de Netflix în urma reacției puternice a fanilor.

Astfel, povestea captivantă a acestui serial se apropie de încheiere, iar fanii vor putea să urmărească ultimele episoade ale aventurii din luna iunie a acestui an, scrie Deadline.

Despre ce este vorba în „Destinația” / „Manifest”

Creat de Jeff Rake, ,,Manifest” spune povestea pasagerilor unui avion comercial care dispare în timpul unui zbor transatlantic și reapare, la fel de inexplicabil, cinci ani mai târziu. În vreme ce, pentru pasageri, între decolare și aterizare au trecut cinci ore, pentru cei dragi viața s-a schimbat. Cei de acasaă au avut la dispoziție cinci ani ca să treaca peste pierdere și să-și reconfigureze viețile.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Manifest a fost inițial un titlu NBC și a avut premiera în 2018 la această televiziune. După doar trei sezoane, însă, NBC a anulat serialul în iunie 2021. Mutarea a stârnit indignare în rândul fanilor, care s-au mobilizat în jurul lui Manifest în încercarea de a-l salva.

În august 2021, Netflix a anunțat că a preluat Manifest pentru un al patrulea și ultimul sezon, format din 20 de episoade. Prima jumătate a sezonului final a debutat pe Netflix în noiembrie 2022.

Serialul, produs de Warner Bros. TV, îi are în distribuție pe Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Ty Doran, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor și Daryl Edwards. Jeff Rake a creat serialul și este producător executiv împreună cu Jack Rapke, Jackie Levine, Len Goldstein.

Netflix este unul dintre cele mai importante servicii de divertisment din lume, cu 231 de milioane de membri plătiți în peste 190 de țări, care se bucură de seriale TV, filme și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi.