• Margot Robbie dezvăluie câteva dintre cele mai memorabile ținute ale sale din filme într-un interviu pentru Vogue.
  • Printre ținutele menționate se numără faimosul look din „The Wolf of Wall Street” și interpretarea sa ca Harley Quinn în „Suicide Squad”.
  • Actrița vorbește și despre garderoba sa în filmele „Mary Queen of Scots” și „Once Upon a Time in Hollywood”, dar și despre anticipatul său rol în filmul „Barbie”.

Într-un interviu pentru Vogue, Margot Robbie a dezvăluit câteva dintre cele mai memorabile ținute ale sale de pe marile ecrane. Printre acestea se numără faimosul său look din filmul „The Wolf of Wall Street”, în care actrița a strălucit într-o rochie captivantă inspirată de moda anilor ’90.

„Aceasta este din „The Wolf of Wall Street”. În prima mea scenă din film purtam o rochie vintage LeGer cu bandaj. Pentru Naomi, pentru acest personaj, este ca și cum sexualitatea ei era moneda ei de schimb în această lume și, mai ales, ca și efectul pe care îl putea avea asupra lui Jordan era modul în care putea controla sau manipula situațiile, așa că ceea ce purta era o parte foarte importantă a acestui lucru”, a declarat ea pentru Vogue.

Un alt moment remarcabil a fost interpretarea sa ca Harley Quinn în „Suicide Squad”, unde a îmbrăcat o ținută extrem de distinctivă și plină de personalitate.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

„Am jucat rolul lui Harley Quinn, care este bazat pe un personaj de benzi desenate. Este pentru prima dată când Harley Quinn a apărut pe marele ecran. Poți obține multe de la un personaj doar prin felul în care arată. Te uiți la acel personaj și te gândești că e o veste proastă. Are probleme cu tatăl ei, are o relație toxică. A trecut prin multe. Aveam toate aceste tatuaje, cum ar fi acesta de aici de jos, care spune „norocosule”.

Margot a adăugat pe lista și transformarea sa în regina Elizabeth I în
„Mary Queen of Scots” și interpretarea sa ca Sharon Tate în „Once Upon a Time in Hollywood”: „O voi juca pe regina Elisabeta I în „Mary Queen of Scots”. Designerul de costume Alexandra Burner a făcut atât de multe lucruri grozave. De exemplu, costumele tuturor au fost făcute din denim, ceea ce a fost o alegere atât de cool și ciudată și a avut un fel de structură în acest look”.

Actrița a vorbit inclusiv despre rochiile elegante și ținutele îndrăznețe, pe care le va purta în următorul său film, „Barbie”.

„Hainele sunt o parte importantă a acestui film și o parte importantă a lui Barbie, la fel ca totul în filmul Barbie. Este super superficial, dar este și incredibil de profund în același timp. Poate să-și pună un costum și să fie avocat, poate să-și pună o cască spațială și să fie astronaut, a povestit Margot”.

Citește și: