• Momentul a avut loc după ce Cyrus a interpretat hitul ei „We Can’t Stop” și a făcut tranziția către o altă melodie populară, „Party in the U.S.A.”.
  • În timp ce se plimba pe scenă într-o ținută argintie, Cyrus a putut fi văzută ținându-se de top în timp ce cânta versurile de început ale melodiei.
  • În mijlocul primului refren al melodiei, cântăreața de la „Angels Like You” a revenit pe scenă într-un blazer roșu pe care îl purtase anterior în timpul programului.

Miley Cyrus a gestionat cu abilitate un accident vestimentar în timpul spectacolului de Anul Nou de la Miami.

După ce a început noul an în cadrul emisiunii sale speciale de Revelion de la NBC, intitulată „Miley’s New Year’s Eve Party”, cântăreața în vârstă de 29 de ani și-a pierdut bluza în timpul unei reprezentații, ceea ce a determinat-o să improvizeze rapid și să-și schimbe ținuta, continuându-și în același timp spectacolul.

Momentul a avut loc după ce Cyrus a interpretat hitul ei „We Can’t Stop” și a făcut tranziția către o altă melodie populară, „Party in the U.S.A.”. În timp ce se plimba pe scenă într-o ținută argintie, Cyrus a putut fi văzută ținându-se de top în timp ce cânta versurile de început ale melodiei, înainte de a se îndrepta apoi spre culise, în timp ce cântăreții ei de acompaniament și trupa continuau să cânte.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În mijlocul primului refren al melodiei, cântăreața de la „Angels Like You” a revenit pe scenă într-un blazer roșu pe care îl purtase anterior în timpul programului.

„Toată lumea se uită cu siguranță la mine acum”, a glumit Cyrus, canalizând versurile melodiei din 2009. „Sunt încă în cele mai multe haine pe care le-am purtat vreodată pe scenă”, a adăugat ea între versurile melodiei.

Emisiunea specială, care a fost difuzată în direct pe NBC și transmisă în direct pe Peacock, a fost filmată în Miami, în timp ce națiunea se confruntă cu pandemia COVID-19 și cu apariția variantei Omicron. Cyrus a declarat la începutul spectacolului că întreaga mulțime a fost vaccinată.

Petrecerea de Revelion a lui Miley a venit de la creatorul Saturday Night Live, Lorne Michaels, și l-a avut ca și co-prezentator pe Pete Davidson. Cyrus și producătorul de televiziune Lindsay Shookus au semnat, de asemenea, ca producători executivi.