• Harnaaz Sandhu este câștigătoarea Miss Universe 2021
  • Miss Universe 2021 s-a ținut la Universe Dome din Eilat, Israel
  • Premiul Miss Universe 2021 a fost de aproximativ 250.000 de dolari

Harnaaz Sandhu este câștigătoarea Miss Universe 2021. Ediția cu numărul 70 s-a încheiat azi noapte cu India care are cea mai frumoasă femeie din lume. 

Alexandru Orian, editor Aleph News, a urmărit ceremonia și vine cu detalii

Harnaaz este actriță și model, în vârstă de 21 de ani. Ea a câștigat și titlul Miss Diva Universe în octombrie. În palmares se mai numără și Times Fresh Face 2017 și Femina Miss India Punjab 2019. Și dacă vrei să fii la curent cu activitatea ei, îți spun că deja a filmat pentru 2 filme: „Yaara Diyan Poo Baran” și „Bai Ji Kuttange”, ambele urmează să apară în 2022.

O carieră în ascensiune, dar cum a decurs ceremonia

Ceremonia s-a desfășurat la Universe Dome din Eilat, Israel. Steve Harvey a revenit anul acesta alături de fiica lui, Lori Harvey, care a făcut parte din comitetul de selecție. Restul comisiei a fost format din modelul brazilian Adriana Lima, Miss Univers 2016 Iris Mittenaere, actrița Urvashi Rautela, Adamari Lopez, Marian Rivera și Ren Sofer iar premiul a fost de aproximativ 250.000 de dolari. Din 80 de concurente, au rămas 3. Lalela (Am-Soane) Mswane din Africa de Sud a primit locul 3 și Nadia Ferreira din Paraguay a obținul locul 2. La finalul evenimentului, Andrea Meza din Mexic a încoronat-o pe Harnaaz Sandhu.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN