• Parcul Central din New York a devenit gazda unei noi statui interesante, care a devenit rapid favorita vizitatorilor.
  • Este vorba despre o statuie roșie care îl înfățișează pe președintele rus Vladimir Putin călare pe un tanc.
  • Statuia a fost creată de artistul francez James Colomina, cunoscut pentru operele sale roșii.

O statuie roșie care îl înfățișează pe președintele rus Vladimir Putin călare pe un tanc a fost instalată în locul de joacă din Parcul Central New York, potrivit WION.

Statuia a fost creată de artistul francez James Colomina. Nu este pentru prima dată când artistul face așa ceva, el fiind cunoscut pentru statuile sale roșii pe care le pune în locuri neobișnuite.

Parcul Central din New York este al doilea loc în care a fost amplasată statuia lui Putin, după ce și-a făcut debutul în Grădina Luxemburg din Paris.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Statuia a devenit rapid un succes în rândul vizitatorilor din Parcul Central, deoarece copiii au fost văzuți jucându-se în jurul ei, iar adulții erau dornici să își facă selfie-uri cu opera.

„Cred că este o modalitate bună de a-ți exprima opinia și de a arăta lumii că sunt mulți oameni care nu sunt mulțumiți cu ceea ce se întâmplă”, a declarat, pentru Reuters, Maryham Yaacoub, un spectator, citat de aceeași sursă.

Președintele rus Vladimir Putin nu este o figură populară din cauza invaziei rusești în curs de desfășurare în Ucraina. Deși a primit reacții negative din întreaga lume, Putin susține că Rusia va merge mai departe cu acțiunea sa militară.

Sursa: NowThis News

Sursa: Yahoo Australia