VIDEO. Prietenia dintre Nicole Kidman și Salma Hayek se destramă. Cele două actrițe au avut moment tensionat pe covorul roșu

Un moment tensionat a părut să se desfășoare între Nicole Kidman și Salma Hayek la spectacolul Balenciaga de la Paris Fashion Week, când actrița australiană a părut să respingă încercările Salmei Hayek de a face o fotografie împreună, scrie Independent.

Într-un clip viral care a stârnit o dezbatere frenetică online, cele două actrițe au fost așezate în fața unei mulțimi de fotografi alături de cântăreața Katy Perry, înainte ca Hayek, în vârstă de 58 de ani, să pară să încerce să o îndrume pe Kidman – care o ținea cu spatele la camere – punând o mână pe ea.

Kidman a părut neimpresionată în timp ce i-a împins mâna lui Hayek și a arătat către actriță înainte de a-i spune: „Nu mă atinge”. Fotograful din spatele camerei a spus apoi: „Doamnelor, vă rog”, înainte de a le cere să pozeze împreună.

Întregul moment a fost filmat, iar în imagini se poate vedea cu Salma Hayek are o privire de ușoară tristețe, fiind conștientă că e posibil să o fi deranjat cu intențiile ei, pe Nicole Kidman. Actrița australiancă s-a întors către Hayek și cele două au schimbat câteva vorbe, apoi Kidman s-a retras din perimetrul camerelor de luat vederi.

Exit mobile version