• Selena Gomez a vorbit deschis la un dineu despre provocările sale personale, inclusiv incapacitatea de a purta un copil și diagnosticul de bipolaritate, subliniind puterea vulnerabilității.
  • Actrița a declarat că își dorește să fie avocat al femeilor și a încurajat audiența să nu se considere victime, ci supraviețuitoare.
  • Deși a recunoscut dificultățile legate de sănătatea sa, Gomez a exprimat optimism față de viitorul său familial, menționând opțiunile de surogat și adopție ca fiind posibile căi de a deveni mamă.

Selena Gomez are un răspuns succint pentru toți cei care o critică pentru că este deschisă și vulnerabilă cu privire la luptele ei personale: „dispari”, scrie New York Post.

Vedeta din „Only Murders in the Building”, în vârstă de 32 de ani, a transmis mesajul său puternic la un dineu Women in Film din Beverly Hills joi seară, la puțin peste o săptămână după ce a dezvăluit că nu poate avea copii.

„Cred cu adevărat că există putere în a fi vulnerabil și a spune oamenilor când ai nevoie de ajutor sau când vrei ajutor – asta nu e o rușine”, a spus Gomez, așa cum se vede într-un videoclip viral realizat la eveniment, care a fost postat ulterior pe X și pe alte platforme.

Recomandări

TRUMP VREA VICTORIA
CE PROMITE MUSK
MACRON CERE SCHIMBĂRI
REMCO IA TITLUL
PLANUL LUI NETANYAHU
ZELENSKI E ÎN SUA

„Deci da, am spus că nu pot avea un copil. Da, am spus că am bipolaritate. La naiba! Asta e viața mea. Asta sunt eu”.

Actrița nominalizată la premiile Emmy a participat la dineu împreună cu sora ei mai mică, Gracie Teefey, în vârstă de 11 ani, și uneori a vorbit direct cu ea în timp ce se adresa grupului de femei.

„Chiar vreau să fiu un avocat al femeilor și de aceea împărtășesc; de aceea îmi place să fiu sinceră, pentru că toată lumea trece prin ceva”, a explicat ea.

„Eu nu am totul pus cap la cap. Nu sunt o, știi tu, orice. Sunt eu, și asta e tot ce pot fi.” Vorbind un pic mai direct, ea a adăugat: „Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunteți o persoană bună.”

„La naiba cu oricine îți spune că ești o victimă. În cartea mea, ești o supraviețuitoare.”

Gomez a recunoscut că nu poate rămâne însărcinată, într-un nou interviu cu Vanity Fair, publicat pe 9 septembrie.

„Nu am spus niciodată acest lucru, dar, din păcate, nu pot avea copii”, a declarat ea revistei.

„Am o mulțime de probleme medicale care ar pune în pericol viața mea și a copilului. Am plâns o vreme din cauza asta”.

Actrița și cântăreața a vorbit despre problemele sale de sănătate din trecut. Ea a fost diagnosticată cu lupus în 2013, a suferit un transplant de rinichi în 2017 și a fost, de asemenea, diagnosticată cu tulburare bipolară în 2018.

În ciuda provocărilor, Gomez – care se întâlnește cu producătorul de înregistrări Benny Blanco – nu lasă istoricul ei medical să o împiedice să aibă o familie.

„Nu este neapărat așa cum mi-am imaginat”, a declarat ea pentru Vanity Fair.

„Am crezut că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea. Sunt într-un loc mult mai bun cu asta. Mi se pare o binecuvântare faptul că există oameni minunați dispuși să facă surogat sau adopție, ambele fiind posibilități uriașe pentru mine”.

„M-a făcut să fiu foarte recunoscătoare pentru celelalte posibilități pe care le au femeile care mor de nerăbdare să fie mame. Eu sunt una dintre acele persoane”, a continuat ea.

„Sunt încântată de cum va arăta această călătorie, dar va arăta puțin diferit. La sfârșitul zilei, nu-mi pasă. Va fi al meu. Va fi copilul meu”.

Citește și