VIDEO. Selena Gomez le-a răspuns celor care au criticat-o că se victimizează pentru că nu poate avea copii: „Dispari!”

Selena Gomez, a cast member in "Only Murders in the Building," turns back for photographers at the second season premiere of the Hulu series, Monday, June 27, 2022, at the Directors Guild of America in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

Selena Gomez are un răspuns succint pentru toți cei care o critică pentru că este deschisă și vulnerabilă cu privire la luptele ei personale: „dispari”, scrie New York Post.

Vedeta din „Only Murders in the Building”, în vârstă de 32 de ani, a transmis mesajul său puternic la un dineu Women in Film din Beverly Hills joi seară, la puțin peste o săptămână după ce a dezvăluit că nu poate avea copii.

„Cred cu adevărat că există putere în a fi vulnerabil și a spune oamenilor când ai nevoie de ajutor sau când vrei ajutor – asta nu e o rușine”, a spus Gomez, așa cum se vede într-un videoclip viral realizat la eveniment, care a fost postat ulterior pe X și pe alte platforme.

„Deci da, am spus că nu pot avea un copil. Da, am spus că am bipolaritate. La naiba! Asta e viața mea. Asta sunt eu”.

Actrița nominalizată la premiile Emmy a participat la dineu împreună cu sora ei mai mică, Gracie Teefey, în vârstă de 11 ani, și uneori a vorbit direct cu ea în timp ce se adresa grupului de femei.

„Chiar vreau să fiu un avocat al femeilor și de aceea împărtășesc; de aceea îmi place să fiu sinceră, pentru că toată lumea trece prin ceva”, a explicat ea.

„Eu nu am totul pus cap la cap. Nu sunt o, știi tu, orice. Sunt eu, și asta e tot ce pot fi.” Vorbind un pic mai direct, ea a adăugat: „Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunteți o persoană bună.”

„La naiba cu oricine îți spune că ești o victimă. În cartea mea, ești o supraviețuitoare.”

Gomez a recunoscut că nu poate rămâne însărcinată, într-un nou interviu cu Vanity Fair, publicat pe 9 septembrie.

„Nu am spus niciodată acest lucru, dar, din păcate, nu pot avea copii”, a declarat ea revistei.

„Am o mulțime de probleme medicale care ar pune în pericol viața mea și a copilului. Am plâns o vreme din cauza asta”.

Actrița și cântăreața a vorbit despre problemele sale de sănătate din trecut. Ea a fost diagnosticată cu lupus în 2013, a suferit un transplant de rinichi în 2017 și a fost, de asemenea, diagnosticată cu tulburare bipolară în 2018.

În ciuda provocărilor, Gomez – care se întâlnește cu producătorul de înregistrări Benny Blanco – nu lasă istoricul ei medical să o împiedice să aibă o familie.

„Nu este neapărat așa cum mi-am imaginat”, a declarat ea pentru Vanity Fair.

„Am crezut că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea. Sunt într-un loc mult mai bun cu asta. Mi se pare o binecuvântare faptul că există oameni minunați dispuși să facă surogat sau adopție, ambele fiind posibilități uriașe pentru mine”.

„M-a făcut să fiu foarte recunoscătoare pentru celelalte posibilități pe care le au femeile care mor de nerăbdare să fie mame. Eu sunt una dintre acele persoane”, a continuat ea.

„Sunt încântată de cum va arăta această călătorie, dar va arăta puțin diferit. La sfârșitul zilei, nu-mi pasă. Va fi al meu. Va fi copilul meu”.

Exit mobile version