• Shakira se pregătește de o nouă colaborare muzicală, de data aceasta, cu Manuel Turizo.
  • Cântăreața columbiană a dezvăluit pe contul său de Instagram că joi, 29 iunie, va lansa videoclipul oficial al piesei „Copa Vacía”.
  • De când a pus capăt relației cu fostul fotbalist, Shakira a lansat cinci melodii.

Shakira va lansa cea de-a șasea melodie după despărțirea de Gerard Piqué, scrie Marca. Ieri, cântăreața columbiană a dezvăluit pe contul său de Instagram că joi, 29 iunie, va lansa videoclipul oficial al piesei „Copa Vacía”, o colaborare cu Manuel Turizo.

Noua piesă ar putea să facă referire la fostul ei soț, Piqué, menționează sursa citată. Ce spun versurile piesei „Copa Vacía”? În urmă cu câteva zile, Shakira a postat pe Instagram un videoclip în care face surf, iar pe fundal rulează un vers din piesa viitoare.

În postarea de 20 de secunde, Shakira cântă: „Ești mereu ocupat cu atâtea afaceri”. „Ar fi frumos, dragostea mea, un pic de timp liber .Relaxează-te aici, pe canapea, și acordă-mi atenția ta”. Aceasta va fi a doua sa colaborare cu un artist columbian în 2023.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Shakira, mai multe melodii după ce s-a despărțit de Piqué

De când a pus capăt relației cu fostul fotbalist, Shakira a lansat cinci melodii: „Te Felicito” și „Monotonía” în 2022 și „Music Session 53” cu Bizarrap, „TQG” și, respectiv, „Acróstico” în 2023. Listei i se adaugă „Copa Vacía”, care, după versurile menționate, pare să fie adresată fostului său partener, scrie sursa citată.

Citește și: