• Peste 70.000 de persoane în a treia zi de Untold.
  • Stadionul a fost arhiplin când David Guetta a urcat pe scena principală
  • La conferința de presă, Lost Frequencies a intermediat o cerere în căsătorie.
  • Astăzi este ultima zi de Untold.

Stadionul Cluj Arena a fost arhiplin azi-noapte la Untold când David Guetta a urcat pe scena mare a festivalului. Artistul a rămas atât de impesionat de mulțime încât și-a scos telefonul ca să imortalizeze momentul. Peste 70.000 de oameni au cântat și au dansat pe muzica lui.

Răzvan, unul dintre petrecăreți este super entuziasmat să participe la atmosfera de la Untold: „Mamă! Sunt în al nouălea cer, jur! Mă simt foarte foarte bine. Am așteptat doi ani să mă întorc aici.”

Seara a adus și suprize. Lost Frenquences a ținut o conferință de presă și a anunțat-o pe Claudia, o fană înrăită, că prietenul ei vrea să o ceară în căsătorie. De emoții, tânăra a izbucnit în plâns, iar răspunsul a fost un categoric da.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Claudia a mărturisit: „Sinceră să fiu, nu mă așteptam. A fost mult mai wow decât mă așteptam vreodată. Nu am cuvinte. Minunat. Am primit și un buchet de flori. Acesta nu a fost plănuit. A fost chiar din partea lui Lost Frequences.”

Încărcat de energie, când a urcat pe scenă, DJ-ul belgian, David Guetta a făcut un show incendiar. I-a fost dor de atmosfera Untold, iar fanii au simțit asta.

„Sunt atât de bucuros că mă aflu din nou aici. Mi-a părut tare rău că show-ul de anul trecut a fost anulat așa că mă bucur tare să fiu aici în această seară”, a spus Guetta.

Nicole, o participantă venită din Canada la Untold ne spune că: „Lost Frenquences este preferatul meu din lume. Am venit aici doar pentru Lost Frenquences. Este minunat aici. Atâta energie, muzică bună și oameni minunați.”

De asemenea, Nicole nici nu a stat pe gânduri și a declarat că ar venit și la anul și crede că Untold 2022 „va fi și mai tare”.

Astăzi este ultima zi de Untold. Pentru finalul celei de-a șasea ediție se anunță un spectacol de artificii, iar Afrojack este cap de afiș.