• Artistul a făcut anunțul printr-un mesaj postat pe Facebook
  • Smiley: Fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfectă
  • Smiley: Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi, artisul postând un mesaj pe pagina sa de Facebook. El spune că fetița lor este sănătoasă, iar Gina Pistol se simte bine.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley, pe Facebook, marți seara.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Anterior acestui mesaj, el a postat pe Youtube un videoclip în care a prezentat momentele ce au precedat nașterea.