• Trailerul aduce un omagiu adus lui Chadwick Boseman, care l-a interpretat pe unul dintre protagoniști, regele T’Challa.
  • Teaserul este acompaniat de un cover al melodiei lui Bob Marley No Woman, No Cry”.
  • Lansarea filmului a fost anunțată de președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige.

Studioul a anunțat vestea lansării filmului sâmbătă, în cadrul convenției de cultură pop Comic-Con International din San Diego. Studiourile Marvel au dezvăluit un trailer pentru Black Panther: Wakanda Forever – mult așteptata continuare a filmului său de succes Black Panther – despre care a anunțat că va avea premiera în cinematografele din Statele Unite pe 11 noiembrie.

Teaserul, proiectat sâmbătă la convenția de cultură pop Comic-Con International din San Diego, prezintă mai mulți membri ai distribuției din primul film, precum și un omagiu adus lui Chadwick Boseman, care l-a interpretat pe unul dintre protagoniști, regele T’Challa. Boseman, a cărui imagine apare pe o pictură murală în teaser, a murit de cancer de colon la vârsta de 43 de ani în 2020.

Filmul îi urmărește pe regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), generalul Okoye (Danai Gurira) și grupul de femei războinice de elită Dora Milaje (inclusiv Ayo, interpretată de Florence Kasumba) în timp ce luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale care intervin în urma morții regelui T’Challa, a declarat sâmbătă studioul într-un comunicat de presă.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

În timp ce wakandezii se străduiesc să îmbrățișeze următorul capitol, eroii trebuie să se unească cu ajutorul câinelui de război Nakia (Lupita Nyong’o) și al lui Everett Ross (Martin Freeman) și să croiască un nou drum pentru regatul Wakanda, a adăugat studioul.

Detaliile surprinse în trailer

Trailerul – o privire orbitoare din punct de vedere vizual asupra lumii viitoare a Wakandei – este acompaniat de un cover al melodiei lui Bob Marley No Woman, No Cry”. Ludwig Goransson, compozitorul filmului, a descris-o ca fiind o primă privire auditivă a Wakandei pentru totdeauna.

Lumea sonoră” pentru film, a spus el în declarație, a fost creată în timpul unor călătorii în Mexic și Nigeria, unde el și alții au lucrat cu muzicieni tradiționali pentru a învăța despre contextele culturale, sociale și istorice ale muzicii lor. Apoi, împreună cu acei artiști au construit un catalog de înregistrări instrumentale și vocale și au început să construiască un vocabular muzical pentru personajele, poveștile și culturile din Talocan și Wakanda, a spus Goransson, adăugând că ideea a fost de a crea o lume sonoră captivantă și învăluitoare pentru film.

Lansarea filmului a fost anunțată de președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, care a precizat, de asemenea, că urmează să fie lansate alte câteva filme și emisiuni, printre care She-Hulk: Attorney at Law, cu Tatiana Maslany, Secret Invasion, cu Samuel L. Jackson și Ben Mendelsohn, și Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Vorbind la evenimentul Comic-Con de sâmbătă, Nyong’o a declarat că s-a simțit monumental” să se întoarcă în Wakanda. Universul din Wakanda se extinde, a spus ea. Aveți multe lucruri pe care să le așteptați cu nerăbdare.

Gurira, care o interpretează pe Okoye, generalul gărzilor de corp feminine de elită din Wakanda și șeful forțelor armate și al serviciilor de informații, a spus că atunci când a crescut în Zimbabwe a admirat întotdeauna modul în care America a făcut super-eroi pe scenă și pe marele ecran. În fața mulțimii, ea a adăugat: Vă însușiți această cultură și o sărbătoriți. Pentru mine, asta înseamnă totul”