• Preşedintele Joe Biden a căzut de pe bicicletă, în apropiere de casa sa de pe plajă din Delaware, dar a declarat că nu a fost rănit.
  • Biden, în vârstă de 79 de ani şi prima doamnă Jill Biden încheiau o plimbare de dimineaţă, când preşedintele a decis să pedaleze până la o mulţime de binevoitori care se aflau pe pista de biciclete.
  • Preşedintele s-a adunat rapid şi a stat câteva minute de vorbă cu oamenii care s-au strâns să îl vadă pedalând.

Preşedintele Joe Biden a căzut de pe bicicletă la sfârşitul unei plimbări sâmbătă în Parcul de stat Cape Henlopen, în apropiere de casa sa de pe plajă din Delaware, dar a declarat că nu a fost rănit.

„Sunt bine”, a declarat el reporterilor după ce agenţii Serviciului Secret al SUA l-au ajutat rapid să se ridice.

„Mi-am prins piciorul” a mai spus acesta, relatează AP.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

Biden, în vârstă de 79 de ani şi prima doamnă Jill Biden încheiau o plimbare de dimineaţă, când preşedintele a decis să pedaleze până la o mulţime de binevoitori care se aflau pe pista de biciclete.

Biden, care purta o cască de protecţie, s-a dezechilibrat atunci când a încercat să coboare, căzând pe partea dreaptă şi rostogolindu-se pe spate înainte de a fi ajutat să se ridice.

Preşedintele s-a adunat rapid şi a stat câteva minute de vorbă cu oamenii care s-au strâns să îl vadă pedalând.

Soţii Biden îşi petrec un weekend prelungit la casa lor din Rehoboth Beach. Ei au marcat vineri cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei lor.

Autor: Iulian Moșneagu