• Taylor Swift și Gigi Hadid au fost văzute împreună în New York City, după o cină între fete pe 21 septembrie.
  • Swift a purtat un look de toamnă elegant, inclusiv o fustă plisată și un trench gri-verde, completat cu bijuterii aurii și argintii.
  • Cele două prietene de lungă durată se sprijină reciproc de peste un deceniu și au fost prezente la evenimente importante din viețile lor.

Taylor Swift a ieșit cu prietena sa cea mai bună, Gigi Hadid, în New York City în acest weekend, potrivit People.

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a fost văzută plecând de la The Corner Store sâmbătă, 21 septembrie, alături de prietena ei de lungă durată Hadid, în vârstă de 29 de ani, după o cină între fete care a văzut perechea intrând în spiritul toamnei cu ținutele lor elegante.

Pentru ieșirea în oraș, Swift a purtat un top negru cu mâneci lungi, o fustă scurtă plisată în carouri de la Ramy Brook în nuanțe de maro, verde și portocaliu, cu o curea maro și botine maro cu șireturi și model. Ulterior, ea a adăugat un trench gri-verde peste look-ul ei în timp ce părăsea restaurantul.

Recomandări

PLANUL LUI NETANYAHU
CUM VA FI VREMEA
CE CREDE BEZOS DESPRE CATTEA LUI LAUREN?
DEF-UL MAI DEVREME
CINE DEȚINE MONOPOLUL PE A.I.?
BUTLER ȘI HOLLAND FAC ECHIPĂ

Superstarul pop și-a accesorizat look-ul cu coliere aurii și argintii suprapuse, o geantă Stella McCartney maro, mai multe inele și o versiune puțin mai subtilă a buzei sale roșii clasice, în timp ce și-a purtat părul lung și liber în bucle moi.

Hadid a purtat, de asemenea, un look inspirat de toamnă, ieșind în oraș într-un trench maro închis ușor pe care l-a purtat peste un tricou alb șic și pantaloni largi crem. Cizme maro, o poșetă mică galbenă și coliere aurii suprapuse au completat ținuta de cină a vedetei.

Swift și Hadid sunt prietene de peste un deceniu, după ce au fost fotografiate pentru prima dată împreună la o petrecere de după Oscaruri, în 2014.

De atunci, cele două au petrecut împreună de toate, de la petreceri de 4 iulie la petreceri de Halloween și întâlniri de Anul Nou. De asemenea, s-au sprijinit reciproc în timpul evenimentelor importante, inclusiv nașterea fiicei lui Hadid, Khai, în 2020, zilele de naștere și turneele internaționale.

În luna mai, Hadid și iubitul ei, Bradley Cooper, au susținut-o pe Swift în timpul uneia dintre opririle din Paris ale etapei europene a turneului său Eras Tour.

Acolo, cuplul a asistat la concert alături de iubitul cântăreței, starul NFL Travis Kelce.

Seara prietenilor în Manhattan a avut loc cu puțin timp înainte ca Swift să își reia luna viitoare turneul care a bătut recorduri.

Artista de la Tortured Poets Department va susține trei spectacole la Hard Rock Stadium din Miami începând cu 18 octombrie.

Swift va susține apoi un set de spectacole în New Orleans în aceeași lună, urmate de o serie de alte concerte în Indianapolis la începutul lunii noiembrie.

Turneul Eras se încheie apoi cu mai multe spectacole în Toronto la sfârșitul lunii noiembrie, înainte de a se încheia definitiv în decembrie cu trei spectacole în Vancouver.

Citește și