VIDEO: Televiziunea de stat din Australia a difuzat, din greșeală, imagini de la un ritual satanist în timpul știrilor

VIDEO: Televiziunea de stat din Australia a difuzat, din greșeală, imagini de la un ritual satanist în timpul știrilor Sursă foto: Captură video
  • Televiziunea de stat din Australia a difuzat imagini de la un ritual satanist în timpul unei știri despre îngrijrea câinilor polițiști.
  • Clipul a arătat trei persoane lângă o cruce cu capul în jos.
  • Unul dintre bărbați se aude strigând: „Hail, Satan!”

Radiodifuzorul național al Australiei, Australian Broadcasting Corporation, cunoscut și sub denumirea de ABC TV, a difuzat, accidental, imagini de la un ritual satanistsa în timpul programului de știri de seară, scrie insider.com.

La început, a apărut o știre despre îngrijrea câinilor polițiști, fiind arătați oficiali îmbrăcați la costum, care stau în fața unei clădiri, iar apoi imaginile se schimbă și apar trei oameni îmbrăcați în negru alături de ceea ce pare a fi un altar satanist și o cruce întoarsă.

„Hail Satan!”, strigă unul dintre bărbați înainte ca imaginile să fie întrerupte brusc.

Prezentatoarea Yvonne Yong a continuat să prezinte știrile după difuzarea clipului ritualului satanic. Deocamdată nu se știe cum astfel de imagini au apărut în timpul unei știri despre câini. Este posibil ca imaginile să fi provenit dintr-un clip postat pe Facebook de Templul Noosa al lui Satana, un grup satanist cu sediul în Queensland, Australia.