• Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii.
  • Familiei i s-a spus că „un VIP care este în întârziere“ are nevoie să aterizeze în curtea lor. 

Imaginează-ți cum ar fi ca Tom Cruise să aterizeze, la propriu, chiar în curtea ta. Ei bine, asta i s-a întâmplat unei familii din Marea Britanie. Actorul a aterizat chiar în grădina lor, într-o scenă din noul film al francizei „Misiune Imposibilă”.

Proprietara, Alison Webb, a fost informată că o celebritate va ateriza acolo având în vedere că aerodromul din Coventry este închis temporar, însă nu i s-a spus și despre ce vedetă e vorba, ci doar că „un VIP care este în întârziere“ are nevoie să aterizeze în curtea lor. 

Drept mulţumire, Tom Cruise le-a permis fiilor lui Webb să facă o tură cu elicopterul, după ce actorul a făcut numeroase poze cu familia britanică.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alison Webb povestește că i s-a părut „cool“ ca fiii ei să poată asista la aterizarea elicopterului în grădina familiei, o experienţă pe care a calificat-o drept „suprarealistă“.

„M-am gândit că ar fi interesant pentru copii să vadă un elicopter aterizând la noi în grădină”, spune Webb pentru BBC. „A fost incredibil să-l vedem chiar pe Tom Cruise coborând”.