VIDEO: Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii: „Era în întârziere”

VIDEO: Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii: „Era în întârziere” Sursă foto: Alison Webb
  • Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii.
  • Familiei i s-a spus că „un VIP care este în întârziere“ are nevoie să aterizeze în curtea lor. 

Imaginează-ți cum ar fi ca Tom Cruise să aterizeze, la propriu, chiar în curtea ta. Ei bine, asta i s-a întâmplat unei familii din Marea Britanie. Actorul a aterizat chiar în grădina lor, într-o scenă din noul film al francizei „Misiune Imposibilă”.

Proprietara, Alison Webb, a fost informată că o celebritate va ateriza acolo având în vedere că aerodromul din Coventry este închis temporar, însă nu i s-a spus și despre ce vedetă e vorba, ci doar că „un VIP care este în întârziere“ are nevoie să aterizeze în curtea lor. 

Drept mulţumire, Tom Cruise le-a permis fiilor lui Webb să facă o tură cu elicopterul, după ce actorul a făcut numeroase poze cu familia britanică.

Alison Webb povestește că i s-a părut „cool“ ca fiii ei să poată asista la aterizarea elicopterului în grădina familiei, o experienţă pe care a calificat-o drept „suprarealistă“.

„M-am gândit că ar fi interesant pentru copii să vadă un elicopter aterizând la noi în grădină”, spune Webb pentru BBC. „A fost incredibil să-l vedem chiar pe Tom Cruise coborând”.