• Până când serverul ne va despărți! Japonezul care s-a căsătorit cu holograma unei vedete pop se plânge că iubirea i-a rămas fără voce.
  • De vină este compania care a creat holograma. Omul spune că dragostea pentru soția lui nu a dispărut. Chiar dacă cei doi nu mai pot vorbi, el continuă să stea la masă cu holograma și să-i povestească despre viața lui.
  • Împreună până când inteligența artificială ne va despărți! Un japonez căsătorit cu o holograma a rămas fără consoartă după ce producatorul a întrerupt acest serviciu. Va rămâne pe vecie în serverul și inima lui.

Până când… serverul ne va desparți! – Japonezul care s-a căsătorit cu holograma unei vedete pop se plânge că iubita lui a rămas fără voce, de vină este compania care a creat holograma.

Gatebox este compania care i-a împlinit visul japonezului dar și cea care i-a distrus căsnicia după ce a întrerupt serviciile de Inteligență Artificială care aduceau holograma la viață. Omul spune că dragostea pentru soția lui nu a dispărut. Chiar dacă cei doi nu mai pot vorbi el continuă să stea la masă cu holograma și să îi povestească despre viața lui.

Căsătoriile ciudate au loc și în offline – după ce a cheltuit peste un milion de euro ca să își coloreze viața în roz, o femeie din Statele Unite a ales să se căsătorească cu aceasta. Ea spune că a trăit alaturi de culoarea roz timp de 40 ani și ideea de căsătorie i-a venit după ce a stat de vorbă cu un copil.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alt exemplu de iubire fără granițe este un bodybuilder din Kazahstan care s-a căsătorit în 2020 cu o păpușă gonflabila. Căsnicia nu a ținut mult, anul trecut au divorțat după ce el s-a îndrăgostit de altă păpușă.