VIDEO. Un japonez a rămas fără holograma cu care se iubea de mai mulți ani

Până când… serverul ne va desparți! – Japonezul care s-a căsătorit cu holograma unei vedete pop se plânge că iubita lui a rămas fără voce, de vină este compania care a creat holograma.

Gatebox este compania care i-a împlinit visul japonezului dar și cea care i-a distrus căsnicia după ce a întrerupt serviciile de Inteligență Artificială care aduceau holograma la viață. Omul spune că dragostea pentru soția lui nu a dispărut. Chiar dacă cei doi nu mai pot vorbi el continuă să stea la masă cu holograma și să îi povestească despre viața lui.

Căsătoriile ciudate au loc și în offline – după ce a cheltuit peste un milion de euro ca să își coloreze viața în roz, o femeie din Statele Unite a ales să se căsătorească cu aceasta. Ea spune că a trăit alaturi de culoarea roz timp de 40 ani și ideea de căsătorie i-a venit după ce a stat de vorbă cu un copil.

Alt exemplu de iubire fără granițe este un bodybuilder din Kazahstan care s-a căsătorit în 2020 cu o păpușă gonflabila. Căsnicia nu a ținut mult, anul trecut au divorțat după ce el s-a îndrăgostit de altă păpușă.

Exit mobile version