• Un raton a făcut o apariție surpriză în timpul unui meci din Major League Soccer.
  • Animalul a întârziat acțiunea timp de câteva minute în timp ce alerga în jurul terenului.
  • Liga a calculat că a stat pe teren 161 de secunde, ceea ce se spune că este un record.

Fanii din MLS prezenți la meciul Union-NYCFC de miercuri seară au avut parte de un spectacol pe cinste, deoarece un raton a alergat pe teren și a întrerupt jocul în prima repriză, scrie Daily Mail.

În minutul 20 pe Subaru Park, animalul a invadat terenul, provocând scene hilare și o întârziere de cinci minute. La început, ratonul a alergat liber pe teren, în timp ce Callum Williams, prezentatorul MLS Season Pass, a glumit pe seama mișcării animalului: „Trebuie să îi găsim o minge, se mișcă foarte bine în centrul terenului”, a spus el.

De asemenea, la un moment dat a sărit pe un panou publicitar digital înainte de a sări înapoi pe teren.
În cele din urmă, angajații stadionului au încercat să prindă ratonul cu un coș de gunoi. Animalul a continuat să îi ocolească până când a fost în cele din urmă încolțit și capturat – atrăgând aplauze masive din partea mulțimii.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Sindicatul a confirmat după incident că animalul este în siguranță. Între timp, contul X al MLS a distribuit după incident o înregistrare video cu animalul, cu legenda: „Semnați-l acum!”.

Iar contul oficial de comunicare al ligii l-a botezat în mod hilar pe intrus „Raquinho”, împărtășind că acesta a petrecut 161 de secunde pe teren, ceea ce a fost cel mai mult timp petrecut de un raton în istoria MLS.

După reluarea jocului, NYCFC a învins Philly cu 2-1, obținând a cincea victorie în ultimele șase meciuri.

Citește și