• Clipul a strâns mii de comentarii și distribuiri.
  • În mașină se aflau, pe lângă Van Damme, alți patru bărbați, trei pe bancheta din spate și șoferul.
  • Același bărbat care l-a filmat în mașină a postat mai multe clipuri alături de actor, inclusiv la masă într-o locație ce pare a fi un restaurant.

Actorul Jean-Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Actorul se distrează pe scaunul din dreapta, glumește și își arată mușchii.

„Nu e șmecherie, e pe bune”, spune la un moment dat șoferul. „E fratele meu, pe viață!” , adaugă el.

La un moment dat, actorul afirmă, când observă că este filmat: „No good for social network” ( „Nu este ok pentru social media” -trad. ),

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Bărbatul care a publicat clipul a mai postat și alte video-uri, care au strâns mii de comentarii precum: „Vedeți să nu-l supărați că va bate în 3 exemplare”, „Cînd se va trezi vă va cauta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut”, „Bă, sunteți nebuni, l-ați sechestrat pe Van Damme”, „Supărați-l voi mult, vă face ce știți voi să faceți mai bine, burlane!”, „Ăstia trebuie să vină la mine să imi facă un acoperiș la casă, dar nu crefeam că îl ia pe Van Damme cu ziua salahor.”, „Trebuia să vă mulțumească o poză cu el și o bere. Nu cred că e corect față de el să îl puneți în astfel de ipostaze jenante”.

După ce a postat clipul anterior, bărbatul care se afla cu Van Damme a mai postat un clip. Actorul apare alături de mai multe persoane, într-o cameră.

Actorul se află în România, el pozându-se alături de Chef Hadad, în cursul serii de marți.