• Madonna și Sam Smith au lansat piesa mult așteptată, intitulată „Vulgar”.
  • Sam Smith a distribuit anterior și un teaser de 15 secunde pe rețelele sociale.
  • Pentru Smith, acesta este primul cântec de la lansarea albumului „Gloria”, de la începutul acestui an.

Madonna și Sam Smith și-au lansat mult așteptata piesă, intitulată „Vulgar”, relatează Daily Mail. Single-ul plin de vedete, lansat sub egida casei de discuri Capitol, este produs de Sam Smith împreună cu Ilya, Cirkut, Omer Fedi, Ryan Tedder și Jimmy Napes. Piesa beneficiază și de contribuții în producție din partea producătoarei și inginerului vocal al Madonnei, Lauren D’Elia.

Cei doi artiști au vorbit despre colaborarea lor pentru prima dată, luna trecută, oferind mai întâi o privire asupra copertei piesei, care prezintă imagini de aproape ale ambelor corpuri în corsete alb-negru.

Ulterior, cântărețul de la „Unholy” a distribuit și un scurt teaser de 15 secunde al piesei pe rețelele lor de socializare, dezvăluind astfel data lansării, titlul piesei și noul lor pseudonim, „SXM”, inspirat de numele cântăreței de la „Like A Virgin”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De asemenea, Madonna a încântat fanii cu un fragment al piesei, pe pagina sa de TikTok, împărtășind un videoclip în care apare îmbrăcată provocator, interpretând unul dintre versurile sale din „Vulgar”.

Pentru Sam Smith, „Vulgar” reprezintă o nouă direcție muzicală, abordând un stil rap pe un ritm reminiscent de piesa „Cozy” a lui Beyonce. Pentru Smith, acesta este primul cântec de la lansarea albumului „Gloria”, de la începutul acestui an. Etapa nord-americană a turneului „Gloria the Tour” începe luna viitoare.

Madonna, în ultima perioadă, a lansat mai multe colaborări muzicale, inclusiv cu The Weeknd și Christine and the Queens. Aceasta vine după lansarea setului său retrospectiv de 50 de piese, intitulat „Finally Enough Love: 50 Number Ones”, înainte de a începe turneul mondial „Celebration”.