• „Wednesday” , de la Netflix, a realizat cel mai bun debut pentru un serial în limba engleză din istoria platformei americane de streaming.
  • Serialul cu opt episoade a înregistrat 341,2 de milioane de ore de vizionare în toată lumea de-a lungul primei săptămâni de la premiera sa pe 23 noiembrie.
  • Netflix a adăugat că acest serial se află în fruntea celor mai vizionate programe în 83 de ţări.

„Wednesday” , de la Netflix, a realizat cel mai bun debut pentru un serial în limba engleză din istoria platformei americane de streaming, potrivit  The Hollywood Reporter și IMDb.

Serialul cu opt episoade a înregistrat 341,2 de milioane de ore de vizionare în toată lumea de-a lungul primei săptămâni de la premiera sa pe 23 noiembrie, doborând recordul de 335 de ore deţinut de sezonul 4 al serialului Stranger Things.

Wednesday” , este un serial filmat în România de către Netflix. Serialul care face parte din „Familia Addams” este un serial poliţist cu elemente supranaturale şi prezintă anii petrecuţi de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să înveţe să-şi folosească abilităţile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat oraşul şi să rezolve un mister în care au fost implicaţi părinţii ei în urmă cu 25 de ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ce distribuţie are serialul 

Regizat de emblematicul Tim Burton, serialul îi numără în distribuția sa pe actorii români Victor Teodor Dorobanţu Thing  , Cezar Grumăzescu și George Burcea.

Contul de Twitter al Netflix din Franţa a adăugat că acest serial, în care protagonistă este actriţa Jenna Ortega, se află în fruntea celor mai vizionate programe în 83 de ţări.