• Melodia este inclusă pe noul album al lui Sam, Gloria, care a fost lansat vinerea trecută.
  • În timp ce Sam se leagănă de un candelabru, dansatorii în lenjerie intimă sunt văzuți fiind în intimitate în pat.
  • Este important de remarcat faptul că mai multe persoane par să apere videoclipul decât să îl atace.

Noul videoclip al lui Sam Smith pentru piesa I’m Not Here to Make Friends provoacă tot felul de controverse din partea mai multor grupuri de oameni. Melodia este inclusă pe noul album al lui Sam, Gloria, care a fost lansat vinerea trecută.

Videoclipul începe cu Sam purtând un halat uriaș cu pene roz în timp ce zboară în curtea unei proprietăți cu un elicopter. Ei au purtat același halat în timpul spectacolului Saturday Night Live de la începutul acestei luni.

Sam continuă videoclipul într-o rochie neagră de smoching cu o coafură mare în timp ce coboară scara uriașă. Mai târziu, în videoclip, Sam și dansatorii lor sunt îmbrăcați sumar în corsete și un suspensor cu bretele de protecție strălucitoare. Apa țâșnește spre ei, părând să semene cu un duș de aur. În timp ce Sam se leagănă de un candelabru, dansatorii în lenjerie intimă sunt văzuți fiind în intimitate în pat.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Mai multe grupuri de persoane se opun videoclipului, inclusiv membri ai comunității LGBTQ+. Este important de remarcat faptul că mai multe persoane par să apere videoclipul decât să îl atace.

Comentarii fatfobe în comunitatea LGBTQ+

Sam a fost ținta unor comentarii fatfobe din partea persoanelor din comunitatea LGBTQ+, care i-au reproșat că poartă un corset în videoclip. Videoclipul a atras comparații cu modelul de modă Leonardo Hanna Azrak, care a purtat un corset la un eveniment Mugler în decembrie 2022.

Unii fani homosexuali spun că nu au nicio problemă cu faptul că Sam a purtat un corset, dar nu le-a plăcut felul în care îi venea cântărețului. O persoană a scris pe Twitter: opinia unei persoane grase care se uită la proporții și stil ca parte a unei meserii: uneori lucrurile nu arată bine pe oameni, grași sau slabi. acest stil este obiectiv rău”

Comparații cu Harry Styles

Au existat, de asemenea, comparațiile inevitabile cu Harry Styles, care primește adesea laude pentru ținutele sale care schimbă genul. Sam, care este non-binar, primește acum reacții negative pentru propriile lor ținute de gen-bending.

Harry Styles, un bărbat heterosexual își arată feminitatea și poartă rochii în videoclipuri și este lăudat pentru asta, Sam Smith, o persoană non-binară, face același lucru și este etichetat greșit și făcut de rușine. social media îmi face rău”, a scris o persoană pe Twitter.